Ceea ce în presă nu se discută, ba mai mult se suprimă!

Arheologii germani au descoperit un bloc de piatră având o dimensiune inimaginabile pentru mii de ani în urmă, spune io9.

Acest monstru de piatră, datează din anul 27 î.H., are o lungime de 20 metri și o lățime de 5 metri. Deși acesta este încă îngropat, cercetătorii estimează că are o greutate de 1650 de tone.

Arheologii germani l-au descoperit în cariera de la Baalbek, aflată în Liban. Mamutul de piatră este lângă un bloc de piatră complet expus cu dimensiuni similare, dar mai mici, cunoscut sub numele de Hajjar-al-Hibla sau “Stone of the Woman”.

Care este scopul acestui bloc, și cum s-a realizat în urmă cu mii de ani, rămâne un mister. Dar, cel mai mult demonstrează forța tehnologică din acea vreme, care culmea este comparabilă cu cea din prezent.

Însă, nu asta este esența, ci faptul că presa ascunde această descoperire, sau prezintă știri care să ne distragă atenția de la acest subiect și imaginile cu această descoperire se șterg continuu de pe Internet. Oare, de ce? Ce se ascunde de fapt, rămâne sub semnul întrebării!

O să revin, cu astfel de titluri, legate și de energia gratuită și de obiectele zburătoare neidentificate, care la fel sunt suprimate de către presa din întreaga lume, dar se pare că încep să le prezinte pentru că, minciuna are picioare scurte, nu?!?

Sursa: abovetopsecret.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


72 ÷ 9 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.