Cea mai rapidă mașină electrică a momentului, Rimac C_Two California Edition a fost prezentată în Los Angeles

În martie, Rimac a prezentat modelul C_Two la Geneva, iar acum super mașina electrică și-a făcut debutul în California, pentru a sărbători evenimentul auto de la Monterey.

Ediția din California C_Two are de asemenea un nou portbagaj luxos adaptat să se potrivească două sticle de 6 litri și pahare de cristal pentru a “sărbători eleganța și atmosfera vibrantă a evenimentelor din Monterey Car Week”.

Monstrul are un motor pentru fiecare roată care asigură o putere de neimaginat, în total 1914 CP și un cuplu de 2300 Nm. Acestea din urmă sunt alimentate de la o baterie de 120 kWh.

Racheta demarează de la 0 la 100 km/h în doar 1,85 secunde fiind cea mai rapidă mașină electrică în acest moment. De asemenea, de la 0 la 160 km/h are nevoie de 4,3 secunde, iar viteza maximă se opreste la 415 km/h. Autonomia NEDC este estimată la 650 de km.

Productia este limitată la 150 de unități, iar prețul începe de la 2,1 milioane USD. Cu toate că Rimac nu s-a straduit să-și găsească clienți, cele 150 de unități s-au vândut în doar trei săptămâni după ce a fost dezvaluit.

Sursa: carbuzz.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


42 ÷ 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.