Cea mai bună cafea care se poate cumpăra din România

cea mai buna cafea illy

Recunosc că sunt un consumator mediu de cafea. Adică, consum cca. 2 cafele pe zi sau trei uneori. 

Nu știu dacă nivelul mediu, este cel potrivit, dar îmi place să consum o “cafeluță” atunci când simt că nu am energie. Cu toate acestea, am observat că unele cafele ce sunt mai ieftine, îmi dau energie, însă același timp îmi creează o stare iritantă.

Așadar, am testat numeroase mărci de cafele, ca să găsesc o cafea care îmi dă energie, o stare plăcută pe tot timpul zilei și nu îmi provocă dureri la stomac. Eu am un stomac foarte sensibil, și astfel, pot să descoper într-un timp relativ scurt dacă alimentele pe care le consum sunt bune sau “nebune”.

Așadar, cea mai bună cafea pe care am găsit-o în magazinele din România, este illy. Este o cafea fină, care îți i-a durerea de cap în cca. 20 minute după ce ai consumat-o, te unge la suflet (dacă este îndulcită cu zahăr de cocos), iar energia pe care o livrează este constantă. Are un miros deosebit de plăcut și pot să spun că, nu te mai saturi de ea.

Marele dezavantaj al cafelei illy, este prețul, care poate ajunge și până la 40 lei pentru 250 grame. Costul este ridicat comparativ cu alte cafele, dar calitatea și toate atributele pe care le livrează sunt superioare.

Partea cu cafeaua ieftină este foarte discutabilă, de aceea acest articol nu este pentru cei care cafeaua are același gust indiferent de prețul ei și ignoră experința respectivului brand.

Cafeaua illy este produsă în Italia, a fost lansată în 1933, iar în 2016 illy a primit premiul “World’s most ethical companies”.

Care sunt pași ca să preparați o cafea de calitate?

Este important să gândiți pozitiv, să folosiți în prepararea cafelei o apă de calitate, iar zahărul să-l înlocuiți cu zahăr de cocos. Cel din urmă are multe calități, și conferă un gust care te unge la suflet, de altfel, pe Internet puteți găsi mai multe informații despre zahărul de cocos! De asemenea, vă recomand să păstrați cafea în frigider!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


8 × = 48

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.