Ce se mai poate mina cu KS0 sau KS0 Pro, în afară de KASPA?

IceRiver-KS0-Pro-200-GH-Kaspa-miner

În prezent un KS0 produce cam cca. 5 KASPA pe zi, iar KS0 Pro 10 KAS/zi.

Dacă privim cât generează actual KS0 PRO, cei 1,3 $ produși pe zi, ai spune că nu se merită să-l ții pornit, însă Kaspa are șanse reale să atingă anul viitor peste 1,1 $ și atunci ceea ce minezi anul acesta cu un KS0 PRO, va însemna atunci 11$ adică, acum produci de fapt 11$.

Totuși ce mai poți să minezi cu un KS0 de la Iceriver?

Recent a apărut Sedra Coin și Bugna care se pot mina cu ASIC-urile de la Iceriver, spun asta, pentru că cele de la Bitmain au dificultăți când trebuie să mineze aceste criptomonede.

Despre Sedra Coin câteva vorbe

Sedra dorește să deschidă calea către un metavers inovator numit Sedrax, alimentat de PROTOCOLUL avansat GHOSTDAG și algoritmul kHeavyHash. Criptomoneda are 28,7 miliarde de unități și ocupă în prezent locul 5179 în Coinmarketcap.

Despre Bugna câteva cuvinte

Bugna este o criptomonedă meme, similară cu Shiba Inu, însă este una foarte rapidă pentru că, utilizează algoritmul de la Kaspa, kHeavyHash. Bugna are 100 de miliarde de unități, din care 90% vor putea fi minate.

Cât Sedra Coin și Bugna se pot mina acum cu KS0 PRO?

Astfel cu un KS0 PRO puteți mina cca. 2000 SDR/zi, iar Bugna puteți mina cca. 20000 BGA/zi. Ideea este că, Sedra are șanse mari să încheie acest an, cu 1 sau 2 cenți și atunci pe termen lung poate fi destul de interesant. Referitor la Bugna, fiind un meme coin, aici și minatul cât și achiziția criptomonedei poate aduce beneficii pe termen mediu/lung. Desigur acesta nu este sfat financiar, în cazul criptomonedelor vă asumați cele mai mari riscuri!

În plus, atât Sedra Coin, cât și Bugna, au un „wallet” similar cu cel de la Kaspa. De asemenea, sfatul meu, este să minați aceste criptomonede în „wallet-ul” vostru și nu în exchange!

Dacă ți-a plăcut articolul, te rog să îl arăți și prietenilor tăi!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.