creare site

Ce facem cu Windows XP?

Firmele românești se confruntă cu o problemă de când sistemul de operare Windows XP nu mai beneficiază de actualizări de securitate.

O opțiune este să achiziționeze licențe pentru sistemul de operare Windows 7 sau Windows 8. Din păcate aceste sisteme de operare (Windows 7 sau 8) au nevoie și de calculatoare mai performante. Deci achiziționarea acestor licențe implică și costuri suplimentare, dacă ne dorim ca, colegii noștri să lucreze pe un calculator care operează fluent.

Unele firme chiar au amânat să cumpere licențe pentru un alt sistem de operare, și lucrează în continuare în Windows XP, asumându-și astfel unele riscuri de securitate.

Însă, în viața reală unele firme nu sunt pregătite să facă noi investiții în licențe software scumpe, în calculatoare noi, sau să plătească un serviciu opțional care să facă back-up-uri regulate la date vitale din firmă.

Și atunci, cum  reducem costurile și ne mărim siguranţa datelor din firmă?

Dacă nu dorim să investim alți bani în calculatoare noi și licențe scumpe pentru sistemele de operare din firmă și alte programe de facturare, putem opta pentru un sistem de operare gratuit (open-source). Sistemul de operare gratuit ca și Ubuntu Linux, este ușor de folosit, chiar mai ușor ca și Windows XP, include suita Office Libre, cu tot ce aveți nevoie pentru munca de la birou, are un centru de software, unde simplu căutăm ce program ne interesează și apăsăm butonul “install”, iar ulterior îl putem folosi.

În firmă avem nevoie și de un program de facturare, salarizare, mijloace fixe, gestiune stocuri, analiză financiară și contabilitate. În loc să cumpărați software și să-l instalați, puteți să folosiți aplicația expertAccounts în browserul web de pe orice calculator sau tabletă. Și mai mult de atât nu trebuie să instalați nimic! Trebuie doar să vă logați!

Aveți informația în timp real, oricând și oriunde vă aflați: vânzări, încasări, credit clienţi, cash-flow, sold creditare, TVA şi impozit de plată la zi. Angajații firmei lucrează colaborativ. Aplicația evoluează permanent – apar noi facilități și îmbunătățiri – create pe baza nevoilor și experienței tuturor utilizatorilor. Se utilizează criptare SSL pentru securitatea datelor – similară sistemelor de Internet banking. Datele sunt stocate pe servere situate în centre de date de grad industrial cu energie electrică redundantă și conexiuni multiple la Internet.

În plus, nu cumpăraţi nimic, plătiţi doar un tarif de acces, de la 1 leu pe zi și aveți acces la tehnologii avansate accesibile până nu demult doar celor mai mari!

Față de alte programe similare, expertAccounts oferă și un sistem CRM care e un instrument performant pentru identificarea de clienți și oportunități noi de business!

Platforma oferă asistență tehnica gratuită precum și 30 zile utilizare gratuită!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 2 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.