CATIA trece în cloud

catia2

Noul CATIA 3DEXPERIENCE este de acum o aplicație în cloud care îți permite să te concentrezi pe design și nu pe administrarea programului așa cum uneori se întâmpla în trecut. Trecerea programelor în cloud este un lucru benefic pentru utilizatori pentru că, aceștii a din urmă nu mai trebuie să se concentreze suplimentar pe securitate sau pe instalarea programelor. Pus și simplu își pot configura aplicația lor și pot lucra de oriunde.

Aplicațiile în cloud vor ajunge să înlocuiască programele care le avem astăzi instalate pe calculatoarele noastre, iar la un moment dat, eu cred ca nu vom mai instala nimic, vom porni browserul preferat și vom lucra de oriunde, oricând în aplicația (“programul”) noastră. Cloud-ul va schimba lumea, va schimba percepția asupra securității și asupra calculatoarelor în general.

Avantajul noului CATIA 3DEXPERIENCE este că se poate accesa de pe orice platformă, ori când, oriunde ai Internet, poți să împarți informații și să colaborezi cu colegii pe un proiect.

Designerii, inginerii, designerii de fațade, fabricanții și arhitecții se pot concentra pe ceea ce contează cu noul CATIA. Avantajele noului CATIA sunt: nu este nevoie de administratori IT specializați sau sub-contractori, colegii șî furnizorii lucrează în același loc generând idei care sunt vizibile imediat; sistemul este foarte sigur, nu trebuie sa-ți faci griji că pierzi date, sau altcineva are acces neautorizat; suportul este asigurat non-stop, sistemul este scalabil oricând poți adăuga noi utilizatori, “locuri” (vizitatori) noi sau procese noi. Sursa.

catia3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


53 ÷ 53 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.