Carcasă din piele pentru iPhone X cu spațiu ascuns pentru carduri

Distil Union a prezentat ultimul său portofel, de data aceasta pentru iPhone X. În timp ce există o mulțime de opțiuni de carcase în stil portofel pe piață, Wally Case și Wally Stick-On se remarcă ca două dintre cele mai subțiri și rafinate moduri de a vă proteja iPhone-ul și de a vă purta cu discreție card-urile cu bani.

Distil Union a avut un “hit” cu originalul Wally pentru iPhone în 2013, iar în ultimii ani a înregistrat șapte campanii de succes Kickstarter. Acum, compania și-a finalizat aproape a opta campanie de crowdfunding pentru a lansa cele mai noi modele de carcase pentru iPhone X.

Wally Stick-On
Wally Stick-On

Designul Duo din spatele lui Wally urmează mantra: Simplifică. Zâmbește. Repetă. Din 2011, echipa a avut misiunea de a simplifica viața de zi cu zi cu produse cu design cât mai util.

În plus față de super subțire Wally Stick-On, Wally Case este o opțiune mai protectivă pe care fanii huselor de protecție din piele de la Apple o vor îndrăgi.

Specificații:
Piele naturală.
Stocarea cardurilo într-un buzunar ascuns este ceea ce îl face Wally grozav: până la 3 carduri pot să stea în siguranță.
Acces rapid la card cu semnătura Wally Pull-Tab.
Modele actualizate și îmbunătățite – doar pentru iPhone X

Carcasa Wally pentru iPhone X: O carcasă din piele elegantă pentru a vă proteja investiția

Carcasă sofisticată cu miez de policarbonat puternic și rama frontală ridicată pentru protecția cu fața în jos
Interiorul de microfibră moale protejează suprafața din spate a iPhone-ului X împotriva zgârieturilor
Butoane din piele receptive și partea inferioară deschisă pentru glisare.

Wally Case iPhone X
Wally Case iPhone X

Materiale și construcție

Ca și în cazul produselor Distil Union anterioare, atât materialul, cât și calitatea de construcție este premium. Piele naturală cu granulație completă este super-moale și confortabilă în mână, iar detaliile cum ar fi cusăturile și marginile casetei sunt de cea mai bună calitate.

Wally Stick-On este disponibil în negru sau maro, în timp ce Wally Case este în negru, maro, gri și roșu. Ambele au, de asemenea, un ecran protector de sticlă (9H), cu muchii conturate pentru iPhone X.

Wally Case iPhone X
Wally Case iPhone X

Avantaje Wally Stick-On
-subțire
– loc suficient pentru 4 carduri bancare (nu se recomandă mai mult de 3)
-camera este bine protejată
-ușor de aplicat

Avantaje Wally:
-ușor de accesat și dezactivat
-design deschis ca și cazul Apple și se suprapune cu ecranul iPhone X suficient pentru a oferi protecția în caz de cădere, fără a fi voluminos.
-exterior complet din piele, inclusiv butoanele, ușor de apăsat în utilizarea de zi cu zi.
Singurul dezavantaj este că butonul lateral ring / silențios este puțin greu de ajuns, dar, în funcție de perspectivă fiecăruia, ar putea fi un lucru bun.

Concluzie

În general, carcasele Wally Stick-On și Wally sunt două alegeri convingătoare care oferă o mulțime de funcționalități, stil curat și protecție.

Wally Stick-On costă 24 $ pe maro sau negru, iar Wally Case într-una din cele patru culori costă 34 $.

Se pare că Distil Union este pe cale să-și atingă obiectivul Kickstarter până în acest weekend, deși mai sunt două săptămâni de campanie.

Sursa: 9to5mac.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.