creare site

BMW recheamă în service majoritatea modelelor M5s pentru o problemă la pompa de combustibil

BMW este recunoscut pentru numeroasele probleme pe care le au vehiculele lui, conform acestui studiu, însă acest lucru nu îi sperie pe clienții premium.

Recent, BMW a început să recheme în service un model de vârf, pentru că, acesta din urmă prezintă o problemă tehnică la pompa de combustibil. Potrivit Administrației Naționale de Siguranță a Traficului de Autostradă (NHTSA), dacă pompa de combustibil nu funcționează, motorul nu va lua foc, însă nu va funcționa.

BMW vizează până în prezent 846 de unități.

Remedierea problemei este setată să începă cu data de 6 iulie, și implică actualizarea software-ului din unitatea de control a motorului, care ar trebui să fie simplă.

Problema a fost descoperită la vehiculele construite începând cu 21 august 2017 (când a început producția M5) până la 17 aprilie 2018. Deci, dacă sunteți destul de norocoși să aveți un M5 în garaj, este foarte probabil că mașina dvs. va fi rechemată în service. Între timp, BMW a oprit vânzările pentru acele unități afectate.

Alături de M5, BMW a anunțat și rechemarea unor sedanuri diesel 335d din anii modelului 2010-11. Acestea din urmă au o problemă cu sistemul de servodirecție electrică, care ar putea provoca oprirea vehiculului. Fixarea acestui defect din fabrică va necesită înlocuirea conectorului cablului de la baterie și asigurarea acestuia mai fermă a acestuia.

Această rechemare se estimează că va afecta 6.591 de vehicule în Statele Unite. Deci, cele două campanii de rechemări, vor include cca. 7500 de vehicule!

Sursa: carscoops.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


84 ÷ 21 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.