creare site

Bitcoin se îndreaptă spre 6000+ euro

Bitcoinul se îndreaptă spre 6000+ euro, creșterea de 1400 euro în doar 30 de zile este firească, având în vedere căderea liberă de la 20K.

Cursul bitcoinului nu a mai fost afectat de recentul furt din Binance, de 40 milioane de USD.

Se observă că piața se maturizează la +10 ani de bitcoin, și înțelege că un asemenea furt este posibil, în consecință, astfel de evenimente (neplăcute evident), sunt independente de cursul de schimb al celei mai valoroase criptomonede!

Însă, observ că bitcoinul se îndepărtează de celelalte criptomonede, el dominând în prezent 58% din piața de criptomonede.

Spre surpinderea mea, am aflat neoficial, că Banca Transilvania a ținut un curs de bitcoin în rândul angajaților, iar aplicația BT Pay aduce cardurile direct în telefon, și facilitează plățile cu telefonul înlocuind cardul clasic!

În ultimele 24 ore s-au tranzactionat peste 87 miliarde de euro în criptomonede! Este interesant pentru că, atunci când bitcoinul a atins cca. 20.000 USD, volumul tranzacțiilor la 24 ore se situa la 48 de miliarde de euro. E evident, că tot mai multă lume intră în universul criptomonedelor!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 1 = 2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.