creare site

Bitcoin [BTC] va atinge 100.000 USD dacă va stoca valoare, spune Lou Kerner de la CryptoOracle

Anul nou a adus comentarii pozitive din lumea criptomonedelor – din partea experților în domeniu.

Lou Kerner, partener la CryptoOracle și unul dintre cei mai mulți promotori care și-au exprimat opiniile asupra industriei, este cunoscut că susține creșterea explozivă a Bitcoin-ului [BTC], iar cuvintele sale recente reflectă acest fapt din urmă.

Într-un interviu acordat lui Bloomberg, Kerner a declarat că Bitcoin este pe cale să devină o criptomonedă respectabilă pentru stocarea valorii similar cum este și aurul. În cuvintele sale:

“Aurul este acum un activ de 8 trilioane de dolari, în timp ce Bitcoin este un activ de 60 de miliarde de dolari. În opinia mea, valoarea Bitcoin poate crește de 100 de ori, ceea ce va asigura creșterea activelor digitale pe termen lung. “

Kerner a continuat să vorbească despre prăbușirea recentă a criptomonedelor, învinuind comunitatea pentru aceasta. El a afirmat că, capitalismul a fost principala problemă care a dus la scăderea prețurilor. Oficialul CryptoOracle a spus anterior că domeniul criptomonedelor aștepta de o cădere:

“Îmi amintesc dintotdeauna că Bitcoin a urmat acest tipar: creștere continuă și o cădere la fundul sacului. Dacă comparați bitcoin-ul de astăzi cu bitcoin-ul de ieri, nu veți vedea nici o schimbare. “

Potrivit lui, Bitcoin este ca și Yahoo. El a fost de părere că industria este la începutul creșterii și că, în următorii 20 de ani, criptomonedele se vor tranzacționa la cifre astronomice. Kerner a declarat:

Dacă Bitcoin devine o criptomonedă bună pentru stocarea valorii, atunci va ajunge la 100.000 $. Scăderea actuală este normală în lumea criptomonedelor și este evidentă, dacă priviți istoricul altor valute. Dacă privim în trecut, puteți observa că aproape toate monedele au scăzut la zero. “

Kerner a mai spus că dolarul este o schemă Ponzi și că niciodată nu a existat posibilitatea ca America să plătească datoriile în valoare de trilioane de dolari. În plus, el adăugat, de vreme ce Bitcoin-ul nu are o guvernare funcțională – el se luptă să evolueze!

Această evoluție nu este obligatorie pentru ca Bitcoin să devină o criptomonedă pentru stocarea valorii, ci mai degrabă să devină o valută de circulație internațională.

Sursa: ambcrypto.com

3 Comments

  1. $100.000. Ahahahahahaha. Good one. Era la $3.600 azi după ce acum 12 luni fusese la $12.000. Va ajunge la $5000 când mi-or mai crește vreo trei mâini, să am cu ce apuca atâta bănet.

  2. E inutil sa comentezi aiurea cand tu nu esti in stare sa minezi cu amaratul tau de telefon Android Electroneum, si sa incerci sa faci tranzactii ca sa iti faci o idee intre diferenta dintre un sistem centralizat vs. descentralizat. Lasa, taci si inghite cursul euro/leu, ca pe acela nu il poti controla!

  3. ”Tu nu știi să minezi Electroneum ca mine!”
    Descentralizarea aia de care vorbești nu era cu sediul prin China? Cât despre control, văd că tu controlezi destul de bine prețul criptomonedei. Ești milionar boss.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


12 ÷ 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.