Biblioteca buburuză!

Cărțile vă pot transporta într-o minunată lume imaginară și, în multe feluri, și biblioteca comună Lady Beetle de la LUO Studio poate!

Montată pe o bicicletă și formată din tablă, această bibliotecă seamănă cu o buburuză mare, ceva aproape dintr-un basm. Deschideți oricare dintre aripile sale și înăuntru sunt rafturi pline cu cărți. Este cu adevărat o experiență uimitoare care leagă copiii de visurile lor cele mai sălbatice și declanșează imaginația lor, atât prin formă cât și prin intermediul cărților din interior.

Biblioteca Shared Lady Beetle este realizată în întregime din resturi reciclate, punându-le la o utilizare mai nobilă. Bicicletele sunt reciclate din milioane de biciclete de deșeuri care se află în întreaga lume, iar carcasa de gărgăriță este construită din foi de metal reciclat din mașini.

Biblioteca mobilă comună vine într-un format de tricicletă, și este prevăzută în spate cu a patra roată pentru a stabiliza structura. Copiii
sunt încurajați să interacționeze cu biblioteca și să citească cărțile din interior. La deschiderea aripilor, baza raftului devine chiar un scaun pe care copiii se pot așeza în timp ce citesc și intră în lumea minunată a cărților!

Designeri: Luo Yujie & Lu Zhuojian (Studio LUO)

Sursa: yankodesign.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 2 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.