Becurile Sengled inovează în domeniul iluminatului inteligent!

Sengled se laudă cu produse care inovează în domeniul iluminatului inteligent. Din imagini produsele au aspect care îți taie răsuflarea.

Corpul de iluminat sau becul Sengled Pulse Flex are design minimalist care în principiu se poate potrivi cu orice decor. Încorporează difuzoare marca JBL, iar transmisia sunetului se realizează prin WLAN. De asemenea, se pot modifica parametrii iluminatului și al sunetului în fiecare cameră din casă utilizând o aplicație dedicată pentru sistemul de operare Android sau iOS.

horn

Utilizatorii pot accesa cu ușurință piesele personale, serviciile de difuzare sau stațiile radio online.

Difuzoarele au fost alese cu atenție, Sengled apelând pentru acest bec la specialistul JBL. Datorită IP-ului 54 becul se poate instala și în baie. Odată învârtit în soclul E27 sau B22, devine foarte ușor pentru utilizator să combine până la 6 becuri sau camere – ca iluminatul și sunetul să fie diferit în fiecare spațiu alocat.

pulse-flex-pressebericht

În informațiile furnizate de producător sunt de negăsit detalii despre fluxul luminos și consumul de energie electrică. Prețul becurilor Sengled pot ajunge și la 400 lei sau chiar mai mult.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


50 ÷ = 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.