Autotestat.ro – site de anunțuri cu mașini second din Oradea

masina second oradea

Auto Bara & Co, agentul și reparatorul autorizat al Grupului Renault în Bihor pentru mărcile Dacia, Renault, Nissan lansează astăzi, 3 septembrie, site-ul autotestat.ro, dedicat activității de comercializare a mașinilor second în Oradea. Site-ul are un format modern și ușor de accesat de pe orice desktop, tabletă sau smartphone.

Mașinile second pot fi achiziționate cash sau prin finanțare (leasing, credit). Acestea sunt cu reviziile la zi și pot beneficia de 12 luni garanție și/sau garanție extinsa.

Auto Bara & Co comercializează autoturisme rulate cu istoric de service la zi, în țară sau UE.

masini second oradea

Autoturismele de ocazie beneficiază de un showroom modern, aflat pe Sos. Borșului nr. 22 D spatele concesiunii Dacia & Renault Nissan. La cerere, mașinile achiziționate de pe autotestat.ro se pot transporta GRATUIT, pe platformă, în orașul de reședința al clientului. Auto testat.ro reprezintă un dealer de încredere pentru mașina dvs. de ocazie!

Auto Bara & Co, agentul și reparatorul autorizat al Grupului Renault în Bihor pentru mărcile Dacia, Renault Nissan are o experiență de peste 30 ani în domeniul auto, fiind una dintre cele mai puternice reprezentanțe din județul Bihor.

Dacă în luna mai Auto Bara & Co a inaugurat noul showroom Nissan, la cele mai înalte standarde de imagine și calitate ale Nissan, astăzi vine cu un nou produs, autovehicule de ocazie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.