creare site

ASUS “ROG Phone” – telefonul dedicat pentru jocuri este prețuit la 899 USD

Pe scurt: compania renumită pentru perifericele lor de jocuri, ASUS dorește să-și extindă brandul cu un set complet diferit de produse – smartphone-uri.

Compania a lansat ROG Phone, orientat spre jocuri, la începutul acestui an și a fost destul de impresionant, cu un ecran de 90 Hz și echipat cu un hardware puternic. Acesta din urmă se poate pre-comanda pentru 899 USD.

Asus este cel mai bine cunoscut pentru hardware-ul PC-urilor și perifericele sale orientate spre jocuri, dar compania – la fel ca Razer – și-a anunțat la Computex 2018 decizia de a intra și în domeniul smartphone-urilor.

Detaliile despre telefon nu au fost puține – Asus a etalat specificațiile hardware ale dispozitivului și câteva dintre caracteristicile software unice pe care le deține. Știm că dispozitivul, numit “Telefonul ROG”, va găzdui un display AMOLED de 90Hz, 6 inci cu suport pentru HDR, un procesor mobil Snapdragon 845 cu frecvență de 2.96GHz, o memorie de până la 512GB și un GPU Adreno 630.

Toate aceste specificații, alături de bateria masivă de 4.000 mAh a telefonului ROG, ar putea demonstra ca acesta să fie unul dintre cele mai bune telefoane existente orientate spre jocuri, cel puțin dacă aveți încredere în ceea ce susține Asus. Cu toate acestea, Asus a fost deosebit reticient în detaliile despre data de lansare și prețul dispozitivului.

Chiar dacă prețul ar putea să sperie consumatorul mediu, totuși este mai ieftin decât unele dintre cele mai noi dispozitive ale Apple si Samsung – in ciuda hardware-ului si a constructiei high-end. Asus nu a anunțat încă data lansării smartphone-ului lor de vârf.

Potrivit The Verge, Asus lansează, de asemenea, mai multe accesorii concepute pentru a fi utilizate cu telefonul ROG. Deși această listă nu este foarte vastă, câteva dintre aceste accesorii includ un “Gamevice Controller” atașabil la prețul de 89.99$, o carcasă ROG personalizată pentru $ 59.99 și un “Asus Professional Dock” pentru $ 119.99. Aceste accesorii sunt prevăzute să ajungă pe piață în cursul acestui an.

Sursa: techspot.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


27 ÷ 9 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.