ASIC-urile pentru criptomoneda KASPA rămân în topul încasărilor pe zi

Bitmain-Antminer-KS5-PRO-21-TH-Kaspa-miner

După ce minerul Goldshell AL BOX a făcut furori luna trecută, când promitea o încasare zilnică de peste 100$, minerul de la Goldshell poate mina azi cca. 22 Alephium, care reprezintă la acest moment doar 44$. Oricum, am privi Goldshell AL BOX este un ASIC interesant, pentru că, generează o sumă considerabilă pe zi și are un consum de doar 360 W. Luna trecută AL BOX se comercializa cu peste 15.000 $, în prezent acesta costă cca. 8700$, practic într-o singură lună, prețul acestui ASIC a scăzut aproape la jumătate.

Oricum am privi criptomoneda Alephium a avut o evoluție spectaculoasă, îmi aduc aminte că am minat 2 săptămâni ALPH cu câteva plăci video și apoi după o lună, m-am trezit cu o încasare de 200$, pentru un efort destul mic, aș putea spune.

Dar revenind la cel mai puternic ASIC al momentului, și vorbesc despre Bitmain Antminer KS5 Pro, care minează faimoasă criptomonedă Kaspa, generând în prezent un venit zilnic de peste 92$. Ei bine acesta are un consum mic în raport cu puterea de procesare pe care o furnizează. Însă acest miner are un preț pe măsură, peste 30.000 $ și un consum rezonabil, de doar 3,1 KWh.

Așadar, la acest moment ASIC-urile pentru Kaspa sunt în top, având încasări zilnice impresionate, la care minerii de Bitcoin nici măcar nu pot visa! Și să nu uităm, Kaspa a atins pe 21 aprilie anul curent 10 cenți, astăzi se tranzacționează la peste 12 cenți, iar un algoritm pe care îl urmăresc de ceva timp prezice că, Kaspa va atinge 50 sau chiar 60 de cenți, ceea ce înseamnă că Bitmain Antminer KS5 Pro, va genera și 350$ pe zi. Din nou, atunci va fi un record în sfera minerilor de criptomonede.

Pe de altă parte, cine va avea anul viitor 100.000 de Kaspa, estimez că va avea o economie de peste 100.000 $. Dar rămâne să vedem, cum va evolua Kaspa, însă un lucru este sigur, blocul de Kaspa este 110 KAS în acest moment, anul viitor pe această vreme va fi la jumătate, adică 55 KAS. Adunați Kaspa, cât mai puteți!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.