creare site

Aparat de ras cu două lame Wilkinson vs. BiC

În ultima perioadă observ că prețurile s-au aliniat, indiferent de calitate și numele producătorului prețul este același.

Desigur, observația este doar una subiectivă, și se reflecta cel mai bine la produsele “second” (la mâna a II-a). Dar în unele cazuri, indiferent de marcă prețurile sunt același. Este povestea de față, unde un pachet cu 5 aparate de ras Wilkinson Sword Duplo costă similar cu un pachet de 5 aparate de ras Bic Astor.

Adică aproximativ 5 lei cu TVA. Am comparat aceste două produse pentru că au un preț asemănător, iar caracteristicile lor sunt aproape identice. Mai precis fiecare aparat are două lame de ras, o protecție a lamelor și evident – sunt necesare atunci când ne bărbierim.

Test Wilkinson Sword Duplo vs. Bic Astor

Bic Astor este alegerea corectă atunci când doriți să vă radeți cu aparate de ras de unică folosință!

Aparent ai spune că nu este nicio diferență între cele două aparate de ras, dar se pare că, grecii au experiență mai bună în aparate de ras ca și nemții. O să vedeți de ce?

Aparatul de ras Astor are brațul mai lung ca și cel de la Wilkinson, ceea ce vă permite să-l manevrați mai bine. În schimb, textura de pe brațul aparatului Wilkinson Sword e mult mai bine definită și stă mult mai bine și mai sigur între degete. Cu protecția de plastic a lamelor de la aparatul BIC există un risc minim, dar exista posibilitatea, să va răniți, în cazul aparatului nemțesc, Wilkinson, protecția lamelor se culisează ușor lateral fără prea mult efort.

aparat de ras bic si wilkinson

Una peste alta, la prima vedere Wilkinson are mai multe avantaje decât Bic Astor. Însă, când m-am ras cu Wilkinson se simte la propriu cum cele două lame de ras agață în barbă și m-au rănit. Cei drept nu m-au rănit rău, dar suficient cât să-mi curgă sânge și să nu mă simt bine după ce m-am ras cu aparatul de unică folosință nemțesc.

Cu aparatul Bic Astor, m-am ras aproape perfect, bărbieritul s-a desfășurat mult mai fin, și nu se simte deloc că aparatul s-ar agăța în firele de păr, ca și în cazul lui Wilkinson. Așadar, cu toate că Bic are mai multe minusuri la prima inspecție decât Wilkinson, când vine vorba să vă radeți – vă recomand Bic.

1. Nu vă răniți atunci când vă bărbieriți cu Astor.

2. Este mai ușor de manevrat 

3. Nu există o diferență de preț vizibilă!

Atunci când vă radeți este important ca lama să alunece fin pe barbă și să taie bine și firește să nu vă rănească! Ceea ce din păcate la Wilkinson nu am simțit, și am testat mai multe modele, inclusiv cu trei lame. Desigur, o să mai fac teste și o să revin cu noi articole în acest sens.

Alte informații Bic Astor vs. Wilkinson Sword Duplo

Ambalajul Bic se desface mai ușor ca și ambalajul Wilkinson. Pachetul de la Bic este tipărit cu mai multa atenție decât cel a lui Wilkinson. Produsul Bic este fabricat în Grecia, societatea BIC având sediul în Franța la adresa Clichy Cedex 92611. Aparatele de ras Wilkinson sunt fabricate în Germania, firma Wilkinson Sword se localizează în în Scutzen 110 D-42659 Solingen.

Datele distribuitorului BIC din România sunt: BIC (România)  Marketing & Distribution SRL, Șoseau București-Poiești, nr. 73-81, Sector 1, București.

Datele distribuitorului Wilkinson: Energizer Group Polska Sp., Al. Jerozolimskie 162, 02-342 Varșovia, Polonia.

lama wilkinson si bic

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.