auto bara

Alinierea componentelor la Tesla Model 3 este acum similară cu a rivalilor germani!

Când primii cumpărători Tesla Model 3 și-au primit mașinile electrice, rapoartele privind calitatea acestora au fost amestecate.

Iar Analiza Munro & Associates a dezvăluit lacune în alinierea elementelor și alte imperfecțiuni pe care le-ar fi așteptat de la o mașină ieftină, fabricată în urmă cu două decenii.

Într-un răspuns recent al companiei Tesla pentru Motor Trend, Tesla a spus că a îmbunătățit geometria elementelor și a altor componente cu “aproape” 40%, ajungând acum la același nivel cu Audi, BMW și Mercedes. Țelul Tesla este să producă mașini mai perfecte.

Potrivit lui Tesla, există “întotdeauna loc pentru rafinament”, modelul 3 având unele probleme cu protecția bateriei care probabil nu există la alte mașini de referință. De asemenea, compania a subliniat, că testele guvernamentale au demonstrat că modelul S și X au avut cele mai mici probabilități de rănire a pasagerilor dintre “toate mașinile pe care le-a testat vreodată”, fiind unele dintre cele mai sigure automobile create vreodată.

Îmbunătățirile realizate demonstrează că, calitatea lui Tesla s-a îmbunătățit de la prima mașină fabricată până în prezent. Acest aspect sugerează, că viitorii clienți vor fi mai fericiți, așadar dacă sunteți un cumpărător mai răbdător s-ar putea să vă bucurați mai mult la final!

Sursa: engadget.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


64 ÷ 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.