Activistul vegan care „a distrus imaginea McDonalds într-un protest anti-carne” este în continuare judecat

Un activist vegan care a făcut parte dintr-un protest la care au participat 20 de oameni, care au „copleșit” securitatea McDonald’s și au „aruncat cu vopsea roșie în incintă”, este în continuare judecat de către o instanță.

Pe 17 mai 2019, cca. 20 de activiști au luat cu asalt un restaurant de fast-food din Brighton, cu pancarde și scandând într-un megafon mesaje împotriva consumului de carne.

Dylan Roffey care a fost prinsă la mijloc în urma acestui protest, este judecată în legătură cu incidentul de la MCDonalds, și a fost acuzată de vătămare corporală și că a opus rezistență în fața unui ofițer de poliție.

Ea neagă infracțiunile. Tânăra de 24 de ani a apărut în instanță purtând un tricou cu sloganu: „carne victimelor”. Joi când a avut loc înfățișarea în fața instanței, o serie de protestatari s-au adunat în afara Curții Magistraților Brighton pentru a o sprijinii pe Dylan.

Robert Frost, managerul asistent din restaurantul McDonald, care a fost responsabil de restaurant în seara în care a avut loc incidentul, a declarat instanței că între 10 și 20 de protestatari au ajuns în jurul orei 19.30.

El a spus: „Au copleșit securitatea. „Unul dintre ei a avut un megafon prin care scanda lozinci despre cum sunt ucise animale și au început să arunce vopsea roșie, pentru a simula sânge în incintă.

„Unii dintre clienți au fost destul de supărați.” Domnul Frost a spus că a sunat la poliție și atunci mai mulți dintre protestatari au început să plece, dar o femeie a refuzat. El a spus că următorul lucru pe care l-a văzut a fost că ofițerii trebuie să o tragă și să o ducă afară pe Roffey.

Avocatul lui Roffey, Meredoc McMinn, a cerută să se anuleze acuzațiile pe baza „forței nerezonabile”. El a spus: „Acești protestatari care au intrat în McDonald’s, doar au turnat apă cu vopsea colorată.

„Aș spune că forța utilizată a fost nerezonabilă și excesivă. „Dylan nu ar fi putut să opună rezistență ofițerului de poliție, pentru că el a fost de acord că ea nu putea să se mute.”

Judecătorul de district Amanda Kelly a refuzat să renunțe la acuzație și cazul continuă.

Sursa: metro.co.uk

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.