creare site

Acest restaurant va servi sushi imprimat 3D bazat pe saliva și urina clientului

O companie japoneză contopește știința și sushi pentru a crea alimente bogate în nutrienți pe bază cerințelor individuale.

Acest restaurant dorește să creeze sushi imprimat 3D, analizând saliva, urina și scaunul clientului, astfel încât fiecare bucată să fie adaptată nevoilor fiecăruia.

Conceptul prevede un restaurant care utilizează un sistem de brațe robotizate și imprimante 3D care sunt hrănite cu date personale pentru a crea sushi.

Restaurantul Open Meals a debutat cu sushi-ul imprimat 3D la sud de sud-vestul festivalul interactiv din Austin de anul trecut, intitulat „teleportarea sushi”.

Și a imaginat oameni care caută, descarcă și încarcă date alimentare pe o platformă alimentară digitală conectată la un braț robotizat care ar putea imprima cuburi de pixeli 3D realizate din gel comestibil.

Acum, potrivit site-ului de știri austin KXAN, restaurantul dorește să utilizeze “eșantioane biologice” pentru a crea sushi care să satisfacă cerințele nutriționale ale individului.

Intenționează să pună în aplicare ideea în restaurantul său încă nelansat, numit singularitate sushi, în care cei care sunt interesați să consume alimente inspirate din fecalele lor vor trebui să/și facă rezervare.

După rezervare, restaurantul va trimite un “kit de testare a sănătății” invitând oaspeții să trimită înapoi un recipient cu deșeurile proprii.

Sushi singularity va extrage apoi datele biologice din eșantioane pentru a înțelege ce substanțe nutritive sunt necesare înainte de a trimite aceste date la o imprimare 3D cu brațe robotizate.

Robotul va crea apoi sushi imprimat 3D care încorporează orice fel de nutrient de care el / ea duce lipsă. Compania planifică o primă lansare în 2020.

Sursa: designboom.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 1 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.