Un showroom BMW acceptă plata cu bitcoin pentru autoturismele noi

Dacă va doriți să cumpărați un BMW nou, și aveți suficienți bitcoini, atunci reprezentanța Stephen James BMW acceptă plata cu faimoasa criptomonedă pentru un automobil.

Există multe lucruri pe care le puteți cumpăra cu bitcoin, cum ar fi publicitate pe testatinromania.ro, bijuterii, iar în prezent se pot cumpăra automobile din Londra.

Stephen James BMW, este un reprezentant al lui BMW și MINI cu sediul în sud-estul Angliei, și recent într-un comunicat pe tweeter, acesta a spus:

„Stephen James acceptă de acum bitcoini pentru achiziționarea unui nou BMW! Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre modul în care puteți plăti cu bitcoin pentru a putea achiziționa un nou vehicul #bitcoin #bitpay. ”

Stephen James va colabora cu platforma BitPay pentru comercializarea de autoturisme. Platforma BitPay acceptă plăți cu bitcoin, poate factura și poate realiza mai multe operații cu FIAT și criptomonede.

Cu toate acestea, BMW nu este primul care a făcut această mișcare deoarece, Classic Recreations, un furnizor mic de mașini personalizate, acceptă de mai mult timp plata cu criptomonede. De asemenea, acceptă și: Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum și
Docademic.

Potrivit lui Jason Engel, proprietarul lui Classic Recreations, acesta a spus că: „criptomonedele vor deveni în cele din urmă o monedă legitimă pe piața mondială”.

Sursa: cryptodaily.co.uk

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.