50. Radio Sure

Radio Sure

http://www.radiosure.com/
Windows XP/Vista/7

Asculta posturile de radio preferate oriunde in lume, pe Internet!

Internetul ne faciliteaza tot ce ne putem imagina, mai trebuie doar ca televiziunile romanesti sa intre si in mediul online si sa isi difuzeze online emisiunile si astfel calculatorul devine si fara un TV Tunner: televizor. Dar calculatorul este deja: un aparat de radio, “casetofon” a devenit inca de la aparitia primelor fisiere mp3, s-a transformat in “player” video inlocuind casetele VHS – cu ajutorul binecunoscutelor fisiere avi etc.

Exemplele ar putea continua, dar este evident ca, el, calculatorul, este o unealta puternica, iar Internetul a deschis portile unui acces la informatii de toate tipurile extrem de util, exceptie doar ca trebuie cautate, pentru ca nu le gasim intotdeauna sortate dupa gusturile noastre. Si in acest caz apelam la reviste de specialitate, carti, cunostinte, prieteni, Internet etc. RadioSure este un program de ascultare online a posturilor radio foarte simplu si usor de folosit, cu el putem asculta online peste 17.000 de posturi de radio de pe tot globul, fara prea mult efort.

Astfel, imediat dupa ce pornim programul RadioSure, calculatorul nostru se va “transforma” intr-un aparat de radio extrem de performant. Nu numai ca putem gasi cu ajutorul lui si asculta orice post de radio ne pofteste sufletelul, dar putem inregistra pe hard discul nostru simultan mai multe posturi de radio (in plus, poate impartii piesele difuzate in fisiere audio pentru fiecare piesa in parte) si astfel nu pierdem nimic din ce se difuzeaza pe alte posturi preferate.

Programul este simplu, eficient, iar in functie de postul de radio, ne poate afisa titlul piesei difuzate si al artistului, suporta majoritatea formatelor radio – mp3, wma, ogg vorbis, aac+ si in plus programul se actualizeaza automat de fiecare data cand se lanseaza o versiune noua. Asadar, dupa ce avem acces la peste 17.000 de posturi radio organizate pe genuri de muzica, cu posibilitatea de a inregistra mai multe posturi de radio – colectia noastra de muzica s-ar putea sa devina doar o amintire!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.