42.Recuva

RECUVA
Windows – (toate versiunile)
Suntem oameni si de multe ori gresim, ceea ce nu ar trebui sa ascundem, pentru ca asa se evita discutiile inutile intre prieteni, amici, colegi de serviciu etc. Ei bine, faptul ca ascundem o greseala sa fim la suprafata perfecti e un concept defectuos pentru ca adevarul mai devreme sau mai tarziu va ajunge ca si pluta la suprafata apei. Iar daca adevarul se afla la timp, atunci unele greseli pot fi reparate altfel…

De ce spun acest lucru, recuperarea unui fisier sters se face mult mai usor daca nu se mai scriu date in directorul de unde a fost sters. Daca se scriu date atunci recuperarea fisierului sters se ingreuneaza uneori fiind imposibil de recuperat. Asadar, aflarea adevarului in timp util de catre un specialist sau un cunoscator, va poate salva fisierele sterse!

Recuva este un utilitar evident gratuit care va ajuta sa va recuperati fisierele sterse accidental sau chiar in mod intentionat de cei care nu au scopuri constructive!

Programul poate sa recupereze fisierele golite din Recycle bin, practic sterse “definitiv” cat si alte fisiere care au fost sterse accidental din memoria camerelor digitale sau a playerelor MP3. Recuva va recupereaza chiar si fisierele sterse de anumite bug-uri, blocari ale sistemului sau virusi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 7 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.