33.Tweak UI

Tweak UI

Descarca Tweak UI
Windows XP/2003
Tweak UI a fost lansat de mai bine de 8 ani, iar autorul este binecunoscuta companie Microsoft, programul ne permite sa personalizam interfata sistemului de operare Windows. De
exemplu, utilizatorii cu calculatoare mai putin performante pot opri anumite efecte ale sistemului de operare ca si eye candy, umbrele cursorului, procesul “fading” si astfel calculatorul lor va rula mai rapid. Tweak UI include numeroase caracteristici pentru a personaliza lucrul cu interfata sistemului de operare Windows XP sau 2003, ca si desktop si taskbar (bara de sarcini). De asemenea, aplicatia iti permite sa schimbi locatia directoarelor Documents, Music si Pictures, cat si alte directoare ale sistemului de operare.

Include de asemenea o varietate de unelte pentru a repara elemente ale sistemului de operare, ca si icoane (pictograme), taste “hot”, directorul cu fonturi si asocierea extensiilor de fisiere.
Programul poate fi folosit si pentru dezactivarea AutoPlay. Are o dimensiune mica, insa prin contrast, este destul de util. Interfata Tweak UI este simpla, nu trebuie sa va asteptati la o interfata complexa. De la bun inceput in sectiunea “about” gasim “tips” si aici putem afla cateva trucuri interesante, spre exemplu: daca tinem apasata tasta Shift, in momentul in care stergem un fisier, acesta nu va mai ajunge in Recycle Bin ci se va sterge definitiv; combinatia de taste CTRL+Shift+ESC ca si combinatia CTRL+ALT+Delete va lansa aplicatia task Manager; pentru a rula IE in full screen apasati tasta F11 si din nou aceeasi tasta pentru a reveni etc.

Lista de sfaturi este lunga si nu are rost sa o continui, va las pe dvs. sa o descoperiti. Insa trebuie sa va mentionez cateva setari pe care le puteti efectua cu acest program, setari simple, dar foarte folositoare. Puteti ca pe desktop sa setati ca prima icoana (pictograma) afisata sa fie My Computer sau My Documents; puteti sa stergeti istoria documentelor deschise in Explorer in momentul in care il inchideti; puteti sa optimizati hard discul atunci cand sistemul este idle sau in modul asteptare.

Tweak UI contine multe setari, insa trebuie sa vedeti care se potriveste cel mai bine cu calculatorul dvs. si nu in ultimul rand cu gusturile dvs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


84 ÷ = 21

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.