2.Autoruns

Descarca Autoruns de aici.

Windows Windows 2000/XP/2003/Vista/7/XP 64 biti/Vista 64 biti/7 64 biti

Autoruns

Autoruns nu pare la prima vedere un program simplu, si daca te simti pierdut in el iti recomand nici sa nu il folosesti, pentru ca risti sa iti distrugi sistemul de operare. Pe de alta parte, daca prinzi curaj, programul iti afiseaza ce programe sunt configurate sa ruleze cand sistemul tau boot-eaza, te loghezi, si ordinea in care proceseaza sistemul de operare programele.
De exemplu, in submeniul “logon”, gasesti pe langa programele uzuale din Windows, programele care se lanseaza de fiecare data cand te loghezi. Aici poti dezactiva cu atentie programele
pe care nu le mai utilizezi sau programele care, sa spun asa, s-au instalat abuziv, ori le-ai instalat din greseala. Poti dezactiva sa mai porneasca o data cu logarea ta la sistemul de operare binecunoscutul program Yahoo! Messenger.
Programul iti faciliteaza sa configurezi chiar mai multe decat utilitarul MSconfig, insa repet ca Autoruns trebuie utilizat cu atentie, si precis, nu doar asa la nimereala! Mai poti configura, de exemplu, extensiile din Explorer, toolbar-urile, notificarile Winlogon, serviciile care pornesc automat etc.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.