14.Spyware Terminator

Spyware Terminator

Spyware Terminator se poate descarca de aici.
Windows – toate versiuniile
De la bun inceput cand instalam programul, interfata este simpla si primitoare, insa nu este regionalizata in limba romana. In versiunea gratuita ne ofera:
protectie in timp real, scanare automata si actualizari automate. Protectia antivirus este oferita de F-Prot, insa nu este gratuita, la fel si actualizarile de mare prioritate. Asadar, Spyware Terminator ne poate proteja de spyware gratuit. Il putem instala si prietenilor care nu prea se pricep, pentru ca este usor de utilizat.  Meniul are un design simplu, si care ne prezinta starea programului dintr-o privire. Spre exemplu, in meniul Scan, putem afla cand s-a efectuat ultima scanare si cand va avea loc urmatoarea scanare.

De asemenea, ne sunt oferite trei modalitati de scanare, si anume: rapida, completa si personalizabila. Cat despre meniul Tools, gasim 10 unelte, care ne pot proteja suplimentar calculatorul, insa din pacate nu toate sunt disponibile gratuit. In mod cert, Spyware Terminator este un program gratuit care inlatura spyware-urile!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


6 × = 60

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.