13.Ad-Aware

www.lavasoft.com
Windows 2000/XP/2003/Vista/7 (inclusiv 32 si 64 biti)
Majoritatea dintre noi “umblam” aproape zilnic pe Internet, fie ca vizionam ultimele stiri, fie ca ne uitam la cursul valutar, fie ca postam un anunt online etc. Ne expunem mai mult sau mai putin la riscul de a ne infecta cu un virus, de a primi “gratuit” un spyware care aduna datele noastre personale si nu numai pe care le ofera prin intermediul Internet-ului unor persoane deloc binevoitoare etc.
Lista posibilelor atacuri la care suntem expusi este mare, de aceea o sa va prezint cateva programe anti-spyware care detecteaza toate tipurile de fraude online inclusiv “keyloggeri” sau cei care fura parole de acces prin intermediul unor tehnici sofisticate etc.
Ad-Aware ne ofera o protectie impotriva programelor malitioase, in special impotriva spyware, troieni, fraudelor online etc. In plus, programul poate sterge urmele navigarii dumneavoastra pe Internet cu browser-ele: Internet Explorer, Opera si Firefox. Programul Ad-Aware a ajuns la versiunea 9.6.0, si a primit multe premii online si nu numai, reprezentand o protectie eficienta in special impotriva spyware! Acest program se poate utiliza impreuna cu alte programe antivirus, sau alte programe similare!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.