Saci menajeri Purio 60 litri (25 bucăți)

sac menajer purio 60 litri

Sacii menajeri Purio sunt ușor de transportat și reprezintă o alegere foarte bună!

Am avut ocazia să testez mulți saci pentru gunoiul menajer. Și iată că m-am oprit la marca Purio care se găsește în LIDL. Capacitatea sacilor este de 60 litri, evident pentru un coș de gunoi cu capacitate mai mare. Prețul de 7,99 lei cu TVA reprezintă un cost pe care sacii Purio îi merită din plin. Folia din care sunt fabricați este mai groasă, iar dacă sacul este plin va susține cu succes gunoiul menajer.

Este printre puținele mărci de saci menajeri, cu care nu am avut probleme să se rupă din cauza greutății. Saci Purio sunt construiți cu “mâner” de plastic care strânge gura sacului și ne facilitează să-l transportăm cu ușurință până la destinație. Cei drept mânerul trebuie strâns cu atenție pentru a nu rupe gura sacului, dar după primele împachetări o să vă obișnuiți să acordați atenție atunci când închideți gura sacului.

sac menajer purio

Așadar dacă vă doriți saci menajeri cu care să nu aveți probleme la transportul gunoiului menajer, Purio este o alegere foarte bună. Sacii au o capacitate de 60 litri, înălțimea lor este de 71 cm, iar lățimea este de 64 cm, un sul conține 25 bucăți.

 

sac menajer purio

saci menajeri purio de 120 litri (dimensiune 100 x 70 cm), pret 7,99 lei cu TVA
saci menajeri purio de 120 litri (dimensiune 100 x 70 cm), pret 7,99 lei cu TVA

1 Comment

  1. Buna ziua

    Doresc sa cumpar saci menajeri de 240 L 40 seturi lunar.
    Va rog oferta de pret.

    Cu stima
    Marinescu Gabriel

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.