Philips Senseo – cel mai bun automat de cafea testat până acum!

Cafeau este combustibil pe care îl consum dimineața pentru a primi un impuls pentru toată ziua.

Uneori nu este suficientă o singură cafea și evident consum două cafele sau mai mult. Automatul de cafea Philips Senseo,  probabil că nu este foarte popular în România precum este în Germania. Însă, dacă vă doriți o cafea bună și preparată repede, Philips Senseo este o alegere foarte bună pentru uzul casnic și nu numai. El poate prepara până la două cafele odată, și o realizează conform testelor în 70 – 90 de secunde.

Paleta de aparate Philips Senseo, este foarte variată, însă eu avut ocazia să testez modelul 7829.

Philips senseo

Philips Senseo 7829 – în teste

Rezervorul de apă a lui Senseo 7829 este ușor de umplut, și este suficient pentru a prepara cca. 5 – 7 cești cu cafea. Cafeaua pentru Senseo, este sub formă de pad-uri (pastile cu cafea măcinată), care se introduc foarte ușor în capul aparatului. În unele magazine aceste pad-uri se găsesc în pachete cu câte 20 bucăți (care permit prepararea a 20 de cești cu cafea). Aparatul prepară o cafea sau două cafele în același timp, având nevoie de aproximativ 70 de secunde pentru a livra o ceașcă cu cafea caldă sau două. Conform, producătorului, acesta utilizează un vârf de putere de aproape 1500 W, iar pentru a prepara o cafea utilizează aproximativ 30 de Wați. Deci, foarte puțin curent!

Pad-uri pentru Philips Senseo
Pad-uri pentru Philips Senseo

Philips Senseo 7850 – concluzii

Aparatul este ușor de întreținut, prepară foarte repede cafeaua și este o alternativă bună a aparatelor de cafea care funcționează doar cu cafea măcinată. Pe Senseo îl apreciez foarte mult, pentru că este ușor de folosit și foarte practic.

Cutie cu 20 de pad-uri
Cutie cu 20 de pad-uri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.