O clinică stomatologică din Thailanda acceptă Electroneum (ETN) pentru plata serviciilor medicale

Criptomoneda Electroneum (ETN) este mai puțin cunoscută ca și bitcoin, însă a devenit o valută digitală complementară care a fost dezvoltată pentru a permite oricui, indiferent de know-how-ul tehnic, accesul la structurile monedei virtuale.

Tehnologia Electroneum încearcă să combine procesul de minare, cumpărare și vânzare a monedelor sale digitale într-un smartphone – cu o aplicație ușor de utilizat de către orice persoană.

Pe 27 iunie 2019, un cetățean thailandez a devenit prima persoană care a folosit vreodată criptomoneda Electroneum, pentru plata facturii sale dentare după ce clinica stomatologică a devenit prima clinică din lume care acceptă ca plată moneda virtuală.

Deși ETN mai are încă un drum lung de parcurs în industria medicală, această ultimă mișcare este fără îndoială, un pas corect în direcția cea bună!

Pacienții pot de acum să-și mineze sau să cumpere monedele Electroneum și să le folosească pentru a-și plăti serviciile dentare – cel puțin în Thailanda. În consecință, acesta este un alt motiv pentru a zâmbi pentru entuziaștii cripto!

(P) Dacă dorești să schimbi ETH (Ethereum) în ETN (Electroneum) sau în altă criptomonedă îți recomand kucoin.com.

Sursa: tronweekly.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.