creare site

HTC U11 Life 32 GB

Este un telefon care acoperă destule pretenții și al cărui preț l-am observat și pe la aproximativ 1200 lei.

Da, am început cu prețul lui, pentru că, acest lucru m-a uimit puțin. Adică, este un telefon cu caracteristici mult peste HTC One A9, pe care l-am testat aici, și care are aproape tot ce îți dorești!

De ce merită cumpărat HTC U11 Life 32 GB sau nu?

O să încep cu partea negativă, mi-e mi se pare un pic cam mare, sau în ultimul timp am observat că un telefon mai mic este mai practic. O să mă contrazic puțin, în sensul că, un telefon cu ecran mai mic, teoretic integrează caracteristici hardware mai precare. Noua mufă USB-C, îi taie răsuflarea vechiului jack. Așadar, trebuie să te gândești la adaptoare! Dar, probabil această modă va fi preluată de toți producătorii de telefoane.

Dar desigur rămâne să văd, ce va oferi noul Samsung A3 2018, îl vad ca și o alternativă la telefonul mic despre care vorbeam anterior, deși agenda telefonică de la Samsung nu este așa de reușită ca la HTC. Asădar o să văd. De ce merită U11? Este evident, are un hardware competitiv, pe scurt, este rapid (procesor Snapdragon 630), fotografiile sunt mai bune ca și la A9, are un spațiu de stocare de 32 GB, memoria RAM este de 3GB, este rezistent la apă, iar căștile din pachet sunt un deliciu. Au sunete de joase clare și reduc la minim sunetele exterioare.

Ce are în plus U11 Life?

Funcția Edge Sense, este cu adevărat un plus extrem de util. În sensul că, poți să strângi telefonul o dată și să pornești laterna, poți să-l strângi și să-l ții strânsa în mână și șa pornească camera foto. Desigur poți lansa și alte aplicații, dar ideea în sine, nu cred că se va regăsi la alte telefoane în curând.

Cât ține bateria la U11 Life?

Telefonul se încarcă la 100% în cca. 100 minute fiind niciun progres față de modelul A9. Încărcătorul lui U11 a luat în volum și evident are conector USB-C, care te va pune în dificultate dacă nu ai cablul lui la tine! Bateria te ține până la maxim 48 ore dacă îl folosești moderat. Dacă ești activ, te poți baza pe 24 ore.

Cum sunt pozele realizate de U11 Life?

Am realizat câteva poze seara ca să vedeți cum se comportă atunci când iluminatul este precar.

Microfon și sunet U11 Life

Din testele pe care le-am parcurs am constat că microfonul este mai evoluat ca și la A9, iar cel care vă ascultă vă aude mai bine. Subiectiv, pot spune că microfonul s-a îmbunătătit cu 30% la U11 Life vs. A9. Sunetul, difuzorul de pe U11 Life este net superior, în convorbirile cu difuzorul pornit, am fost obligat să dau mai încet. Sunetul redat de U11 este mai clar și mai puternic. Recunosc, mi-ar fi plăcut să păstreze moda care au pornit-o la M7, ce avea atunci două difuzoare și putea să te uiți la un clip video cu sunet stereo. A fost o inovație pe care nu prea o mai găsim astăzi!

Ecran U11 Life

Are culorile mai vii, este mai luminos decât la A9, și reacționează bine la comenzi.

Carcasă U11 Life

Este clar că HTC a dus U11 la următorul nivel, chiar dacă carcasa este din plastic, această are o ținută elegantă, iar faptul că spatele este albastru, chiar îmi place această culoare. Desigur, faptul că este o carcasă foarte lucioasă trebuie curățată mai des. Telefonul să bine în mână, parcă se “lipește” mai bine de degete.

HTC U11 Life, rezistă sub apă. Da, e surpinzător!

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Surpriză, finalul îl găsiți la începutul articolului!

Prezentare video

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.