Cum să faci primul bitcoin?

bitcoin_mic

Bitcoin este valuta viitorului sau prima monedă digitală. Oricum am numi banii viitorului, este evident că FIAT-ul va dispărea. Adică, banii de hârtie vor fi din ce în ce mai rari, numerarul va deveni istorie. Desigur asta nu se întâmplă peste noapte, vor trece cel puțin zece ani.

Sigur acest lucru depinde de mentalitatea fiecărei țări, însă noi românii, suntem foarte dezvoltați la capitolul IT. Am văzut pe pielea mea cum occidentali erau uimiți când le-am oferit Internet creând într-un sat un Wi-Fi hotspot cu ajutorul telefonului. Adică noi avem printre cele mai mari viteze la Internet. La care mulți occidentali doar visează. Numai spun, că astăzi ai Internet cu câțiva euro în România. Așadar, Internetul mobil este o normalitate în România, iar plățile cu bitcoin este următorul pas firesc în dezvoltarea noastră.

Nu vreau să fac istorie și să explic ce este bitcoinul sau cât de sigur este. Găsiți aici tot ce vă interesează despre bitcoin.

Oricum este interesant să ai bitcoin în telefon, adică să ai bani în smartphone. Practic, odată cu apariția monedei digitale bitcoin, promoneul devine inutil. Și astfel, vom scăpă de o grije în plus!

Dacă vreți să vă faceți primul bitcoin, prima platformă de bitcoin din România, BTCXchange vă oferă această posibilitate printr-un program de afiliere pe care îl găsiți aici.

Este o “metodă nouă” de a face bani pe Internet, dar nu orice fel de bani! Ci bitcoin.

Nu este complicat să devii afiliat, primești un link unic pe care îl poți plasa ca și backlink în articolele tale de pe blog sau din site-ul tău. La acest program de afiliere se poate înscrie oricine, este: bloger, jurnalist, pasionat, scrie pe un forum, deține o pagină de facebook etc. În final, depinde doar de tine să plasezi un link acolo unde trebuie și să începi să faci primul bitcoin.

Ca sugestie, este de preferat să activezi cu blogul, siteul, pagina de facebook/google+/linkdin/etc. în sectorul: financiar, băncilor, burselor sau aurului.

Pentru începători, bitcoini sunt bani, ei se pot converti în lei, euro sau dolari dacă afli că magazinul tău online nu acceptă bitcoin. Iar conversia este simplă printr-o platformă de tranzacționare a valutei digitale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


64 ÷ = 16

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.