creare site

Babetica Tigex

Babetica Tigex

La prima vedere te atrage prin calitate, nimic de contestat pana aici. Insa, cand ne lovim de partea practica constatam doua neajunsuri care ne complica viata, decat sa ne-o usureze cand il echipam pe “bebic” pentru mic dejun, pranz sau cina.

Marginea babeticii este brodata cu material, de fapt se si observa, ca este un material de culoare verde care defineste marginile babeticii. In momentul in care, pruncul de numai un an incepe sa infulece cu pofta supica, preparata cu drag de mamica, materialul brodat de culoare verde, evident ca va fi stropit de copilas, si acesta va deveni umed, aspect ce il va deranja pe micul posesor al babeticii. Pe de alta parte, buzunarul de jos care are rol sa “prinda” mancarea pe care o scapa micul poznas, de ficare data cand “haleste” din bunatatile pregatite de gospodina frumoasa si harnica, aceasta din urma va constata ca, bucatile de mancare sunt de fapt pe jos si nu in buzunar.

In final, babetica Tigex

In final, babetica Tigex are un cost dublu fata de concurenta de la Primii Pasi, si cu toate ca atrage prin calitate, nu este practica, mai mult o incurca pe proaspata mamica. In schimb, concurenta se descurca aproape remarcabil, adica babetica produsa de Primii Pasi, este dintr-un plastic mult mai gros, si este mult mai rigida (singurul dezavantaj), marginile nu sunt brodate cu material, deci nu absorb lichide, iar buzunarul care trebuie sa prinda mancarea pe care o scapa micul mancacios, este robust si sigur, si isi va face de fiecare data datoria cu brio. Pe de alta parte, babetica Primii Pasi se curata mult mai usor, insa fiind rigida uneori, micul posesor se poate zgaria la gat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


91 ÷ 13 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.