creare site

AMD dezvaluie noul Radeon RX 480

După mai multe luni de speculație, așteptarea a luat sfârșit. Noul Radeon se va numi RX 480 și compania susține că va da rezultate mult mai mari în VR și 3D gaming în comparație cu plăcile precedente.

Acest monstru grafic face parte din a patra generație GCN de placi bazate pe arhitectura Polaris 10, va avea 2304 nuclee, viteza nucleului grafic este supratactată și va depăși 1,08 GHz, iar lățimea de bandă memoriei va fi pe 256 biți. Memoria va fi de tip GDDR5 în cantități de ori 4, ori 8 GB. Consumul va fi în jurul cifrei de 150W, iar prețul de lansare va fi de doar 199 de dolari.

Sursa: extremetech.com

2 Comments

  1. Articol tradus cu GoogleTranslate… si bine inteles plin de greseli:
    1) a patra generatie GCN nu Polaris 10
    2) supratactarea ceasului … serios? … poate vrei sa zici frecventa procesorului grafic
    3)”latimea de banda ar trebui sa fie mult mai mare, pe la …” … mult mai mare fata de ce? … fraza taiata cumva dintr-un alt articol?

    jenant

  2. Alin, în anumite privințe ai dreptate, dar nu în toate. Greșelile sunt umane. Această știre a fost tradusă, și este menționată sursa ei. Deci nu este niciun secret, dar nu a fost tradusă cu Google Translate. Viteza procesorului grafic a fost supractactată. Ultima frază era din articolul original. Dar am înlăturată ca să nu creeze confunzii. Oricum, o să revenim cu mai multe informații, când acestea vor fi disponibile!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × = 50

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.