7 produse STAR WARS care se pot imprima 3D

1.Figurină Darth Vader

Nu cred ca este cineva care nu îl ține minte pe Darth Vader, de aceea aceasta ar trebui să fie prima figurină pe care să o ai pe birou dacă ești pasionat de Star Wars!

2. Figurină Boba Fett

Cine nu îl cunoaște pe cel mai faimos și mai periculos vânător de recompense din galaxie? Acum îl puteți clona pe cont propriu (dacă dețineți o imprimantă 3D), așa cum a făcut-o “tatăl” lui Boba. Doar asigurați-vă că nu există nisipuri în jurul cărora să se cufunde!

3.Breloc Star Wars

Cu siguranță mulți fani Star Wars își doresc un breloc. De altfel, Acesta este destul de accesibil.

4. Breloc Star Destroyer

Se spune că, cu acest breloc vă puteți păstra dușmanii la depărtare!


5. Star Wars Logo

Dacă vrei ca biroul tău să strălucească, logo-ul Star Wars imprimat cu negru și cu conturul literelor vopsite în galben vor crea o ambianță unică!

6.Carcasa pentru iPhone

Acestă carcasă poate fi imprimantă 3D pentru iPhone 6, 7 sau 8. Se sugerează ca, construcția să se efectueze din mai multe straturi ca spatele carcasei să fie mai solid în cazul unui impact.


7.Spinner Star Wars

Spinerele au devenit un fenomen la nivel modial. Ei bine, aceste au fost reproiectate pentru imprimantele 3D, și acum pot să reprezinte actorii din Star Wars Stormtroopers, Darth Vader, Kylo Ren, BB-8, Yoda, X-Wings, C-3PO etc. Spinerele sunt sunt construite cu două sau trei “spițe”.

Sursa: all3dp.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.