FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: ACCENT GIP devine reprezentant unic al produselor BRICKCOM in Romania  (Read 600 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Incepand cu anul 2015, compania ACCENT GIP devine unic reprezentant al solutiilor oferite de producatorul BRICKCOM, lider pe piata de solutii de supraveghere video megapixel IP.


Calitatea produselor importate in Romania reprezinta cea mai importanta valoare a societatii. „Am fost dintotdeauna dedicati respectarii unui anumit nivel de calitate al produselor si ne-am asumat sarcina de a-i educa pe instalatori in acelasi sens”, spune George G. Uta, Managing Partner. „Parteneriatul cu BRICKCOM Corporation din Taiwan indeplineste cererea noastra pentru calitate. Suntem convinsi ca, printre celelalte produse existente pe piata de supraveghere video, camerele megapixel IP BRICKCOM vor iesi in evidenta.”Producator de top in industria de supraveghere IP, Brickcom furnizeaza solutii complete de securitate video megapixel IP, echipamente si servicii de calitate, produse de ultima generatie. In acest sens, din pozitia de full member ONVIF, Brickcom propune solutii flexibile si upgradabile, garantie de 2 si 3 ani, TCO scazut pentru clientii finali si functii complexe integrate menite sa ajute integratorii de sisteme sa ofere rezolvari la problemele clientilor lor. Printre aceste functii inteligente se numara FocusEasy ™, SmartFocus ®, Multi-profile sensor management ®, WDR enhancement ®, etc - rezultatul muncii Departamentului de cercetare si dezvoltare al Brickcom Corporation Taiwan

Camerele megapixel IP Brickcom sunt menite sa acopere o gama larga de aplicatii: supraveghere ascunsa sau discreta (de exemplu ATM) cu pachetul HIDRA, supraveghere zi/noapte cu senzorul Sony CMOS EXMOR, supraveghere pentru trafic management, supraveghere parcari (license plate recognition), supraveghere pe mijloace de transport (anti-soc si anti-vibratii cu certificare EN50155), supraveghere spatii extinse (360 grade cu lentila panomorfa), supraveghere wireless (in curand 4G/LTE), au slot pentru card de memorie, audio/difuzor, standard SAMBA, etc.
Logged