FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: 7 motive si jumatate pentru a avea un fotoliu de masaj la tine acasa  (Read 1560 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Trăim într-o lume în care activitățile zilnice ne ocupă majoritatea timpului. Ajungem seara acasă și ne confruntăm cu aceleași probleme: oboseală, stres, dureri de spate, încordare musculară.

Fotoliile cu masaj au devenit o alegere pentru tot mai mulți români care se bucură de beneficiile masajului la ei acasă.

MASATTO oferă o gamă completă cu fotolii de masaj pentru acasă și birou. Pe pagina www.masatto.ro găsiți o descriere completă a produselor cu funcții și beneficii, imagini și prezentare video.

Un fotoliu cu masaj la dumneavoastră acasă vă asigură o disponibilitate permanentă pentru masaj și relaxare. Nu trebuie să mai mergeți la un salon sau să chemați maseorul acasă. Economisiți timp și vă bucurați de un masaj personalizat, de calitate, pe care îl puteți controla în funcție de preferințe.

Lista completă de produse: fotolii masaj de la MASATTO

Iată câteva dintre cele mai importante beneficii pe care vi le oferă un fotoliu de masaj:

1. Eliminați stresul si vă relaxați total. Corpul și mintea se bucură de o răsfățare completă! Alegeți aici un fotoliu masaj din gama pentru acasă.

2. Scăpați de tensiunea musculară. Utilizarea zilnică a masajului ajută la detensionare și la eliminarea spasmelor și crampelor musculare. Rezultatul este o stare de relaxare în tot corpul. De asemenea crește calitatea somnului.

3. Îmbunătațirea circulației sanguine și stimularea fluxului limfatic. Pe de o parte organismul furnizează mai mult oxigen pentru organele vitale și pe de altă parte se elimină toxinele dăunătoare din organism. Acest proces poate de asemenea să normalizeze tensiunea arterială!

4. Creșterea flexibilității articulațiilor. Masajul este relaxant și revigorant. Veți fi surprinși de îmbunătățirea semnificativă a mobilității și veți avea o postură mult mai dreaptă a spatelui.

5. Vindecare mai rapidă. Creșterea fluxului sanguin duce la oxigenarea suplimentară a țesuturilor și automat la o recuperare mai rapidă a zonelor vătămate. În plus masajul împreună cu exercițiile fizice duc la îmbunătățirea sistemului imunitar, ajută sistemul digestiv și reglează tranzitul intestinal.

6. Îmbunătățirea respirației. Scaunul dumneavoastră de masaj va lucra mușchii din jurul coastelor care vă rețin să respirați profund. Se recomandă după sesiunea de masaj 4-5 minute cu exerciții de respirație. Veți fi cuprins de o starea de prospețime.

7. Creșterea nivelului de endorfine. Masajul are un efect analgezic, reducând durerea prin mecanism reflex şi prin eliberarea substanţelor endorfine. Sesiunile regulate de masaj vă vor ajuta să diminuați durerea și să redobândiți starea de sănătate.

7,5 Stare de bine. Un masaj zilnic de 10-15 minute poate face minuni în viața dumneavoastră! Corpul va avea o postură mult mai bună, vă veți simți chiar mai tineri și viața dumneavoastră va dobândi o strălucire aparte. Toată familia se poate bucura de beneficiile oferite de fotolii cu masaj !

Logged