FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Tu ce alegi pentru Valentine’s Day?  (Read 923 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Tu ce alegi pentru Valentine’s Day?
« on: February 11, 2015, 11:31:03 AM »

Romantismul plutește în aer, în curând va fi Valentine’s Day. Cele mai potrivite cadouri pentru a împărtăși dragostea sunt acelea care vor rămâne îndrăgite o viață întreagă, câte unul pentru fiecare jumătate a unui cuplu de îndrăgostiți. Este cu atât mai bine când cadourile sunt dovada a iubirii.

Colecția Montegrappa DC Comics Heroes vs. Villains constă în instrumente de scris care comemorează legendarele personaje din cărțile de benzi desenate. Chiar și personajele pozitive se întâmplă sa fie în conflict, dar Cupidon armează întotdeauna săgețile sale spre cuplurile care posedă acea afinitate naturală reciprocă și care au păstrat vie întrebarea „Cum ar fi dacă?”.

Batman și Catwoman s-au bucurat de o relație „Vor fi … ? Nu vor fi … ?” pentru mai mult de o generație. Anul acesta se aniversează 75 de ani de la prima apariție a Catwoman în filmul Batman No 2, în primăvara anului 1940. Este cel mai potrivit moment ca cei doi să fie împreună mai ales sub forma unei perechi de stilouri pe care cuplurile îndrăgostite să o împărtășească.

În timp ce lumea știe că Superman are „ceva special” pentru Lois Lane, întotdeauna au existat indicii despre sentimentele sale pentru Wonder Woman. Un număr important de fani și-au imaginat posibilitatea în care cei doi ar putea fi împreună. Până la urmă, amândoi sunt super oameni, amândoi au o înclinație pentru costumele cu roșu și albastru și amândoi sunt membri fondatori ai Justice League of America, care de asemenea aniversează anul acesta 55 de ani.

Versiunea Superman este reprezentată în culorile roșu-albastru, împreună cu iconicul scut-logo în forma literei ”S” pe partea superioară a capacului, în timp ce clipsul de prindere îl afișează pe erou în zbor. Wonder Woman este, de asemenea, în roșu și albastru și prezintă cunoscutele stele albe de pe steagul Americii, log-ul înaripat ”W” de pe capac și o reprezentare completă a personajului pe clipsul de prindere.

Batman este desigur negru complet, cu simbolul ”Bat” pe partea superioară a capacului, iar pe suprafața acestuia se află un desen ușor în relief cu statura completă a eroului.

Instrumentele de scris dedicate personajelor Batman și Catwoman, Superman și Wonder Woman sunt preferate a se dărui împreună. Să fie oare momentul pentru o nouă potrivire?

Raspunsul il gasiti pe www.kalamos.ro
Logged