FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Active Jet – Noul furnizor de consumabile pentru imprimanta in Romania  (Read 653 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Active Jet este un brand polonez care a intrat recent pe piata din Romania si care isi propune sa livreze produse de calitate superioara din gama consumabilelor pentru imprimanta: kituri reincarcare, tonere laser, casete ribbon, cerneala fax si hartie foto.

Cu peste 900 de produse indexate pana in acest moment, Active Jet se remarca printr-un control deplin al productiei ceea ce a dus la garantarea unor standarde ridicate a produselor.

Brandul Active Jet este detiunut de catre compania Action S.A care a implementat un sistem de management in conformitate cu toate prevedirile internationale: ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 si ISO 28000. Este de mentionat si faptul ca procesul de certificare a fost condus de catre una dintre cele mai renumite institutii pe acest domeniu din lume: British Standards Institution Group Polska.

Din luna decembrie, Active Jet a intrat si pe piata din Romania si s-a lansat si in online unde poate fi gasit sub numele ActiveJet Romania.
Produsele Active Jet pot fi comandate atat de pe site-ul www.activejetromania.ro, cat si prin intermediul unor magazine online autohtone de renume precum: CEL.RO si PCGARAGE.RO
Logged