FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Instalarea unei teme noi pentru Wordpress  (Read 1006 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Instalarea unei teme noi pentru Wordpress
« on: December 25, 2014, 10:05:34 AM »

Daca te-ai hotarat sa iti schimbi tema site-ului, in mod normal ar trebui sa ai un motiv serios ca sa faci acesta mutare. Spre, exemplu mai multi vizitatori ti-au sugerat sa iti schimbi tema site-ului pentru ca, nu are un aspect comercial sau tehnic, asa cum si-ar dori ei. S-au alte motive.

Indiferent de motiv, schimbarea temei pentru blogul tau (aflat pe platforma Wordpress), trebuie realizata cu atentie! Adica tema pe care vrei sa o descarci si sa o instalezi este imperativ sa aiba: multe aprecieri pozitive. Si ar fi bine sa verifici printre cei care au instalat tema daca au intampinat probleme dupa instalarea temei.

Daca au avut probleme dupa instalarea temei respectivei, ar fii bine sa vezi daca creatorul temei a rezolvat bug-urile, iar daca nu s-au rezolvat, este bine sa nu instalezi acea tema.

Daca te gandesti sa iti instalezi 20 de teme si sa te astepti dupa aceea ca blogul tau va functiona perfect, iti spun ca intr-un procent ridicat vei avea probleme cu blogul tau! Este posibil ca acesta sa nu mai functioneze!

De ce?

Pentru ca unele teme nu respecta indicatiile standard de "constructie" si vor afecta functionarea platformei Wordpress. In aceste cazuri esti obligat sa reinstalezi platforma Wordpress, iar in acest timp blogul tau nu functioneza sau primesti tot felul de erori. Dar in estenta, din cauza temelor pe care le-ai instalat, Wordpress-ul nu mai functioneaza. In majoritatea cazurilor baza de date nu este afectata! Dar ar fi bine sa ai un backup.

Recent un partener de-al meu a instalat mai multe teme pentru blogul lui si la un moment dat a instalat o tema care i-a afectat functionare completa a blogului/site-ului. Site-ul lui  nu mai era functional.

Dupa ce am reinstalat Wordpress-ul, fara sa rescriu fisierul wp-config.php, totul a revenit la normal.

Asadar cand instalati o tema noua pentru site-ul sau blogul vostru asigurati-va ca are multe aprecieri, ca cei care au instalat-o nu au intampinat probleme de functionare a platformei Wordpress si ca o descarcati de pe o sursa credibila, spre exemplu wordpress.org.
« Last Edit: December 25, 2014, 10:15:57 AM by dorel_puchianu »
Logged