FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Hainele se pot cumpara si cu bitcoin  (Read 1001 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Hainele se pot cumpara si cu bitcoin
« on: December 04, 2014, 03:38:05 PM »

Hainele și accesoriile pentru femei se pot achiziționa din România și cu moneda digitală. Mischa.ro este un magazin online dedicat sexului frumos și locul unde bărbații pot să le ofere femeilor unicitatea pe care și-o doresc. Magazinul a ales să accepte și plata cu bitcoin pentru haine, pentru a acapara clienții din România, dar și din Europa.

Magazinul se adresează femeilor tinere cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 ani, dar și bărbații au posibilitatea să le ofere o surpriză plăcută partenerelor lor.

Printre cele mai apreciate produse pe MISCHA se găsesc accesorii fashion precum: coliere, cercei, genți și portofele. Accesoriile sunt concepute și alese pentru orice ocazie în care o femeie dorește să se impună și să iasă în evidență. Pentru sezonul de iarna, MISCHA a mărit considerabil portofoliul de produse pentru a fi în trend cu noul sezon. Magazinul online se regăsește în inima româncelor care apreciază noile tendințe și care în fiecare zi preferă să adopte o ținută noua.

Imaginea impecabilă, actuală și unicitatea sunt criteriile pe care se bazează imaginea MISCHA.

“Tranzacțiile pe platforma BTCXchange.ro au depășit pragul de 2 milioane USD la începutul lunii noiembrie, iar cei 2700 de clienți ai platformei se bucură să știe că din ce în ce mai multe magazine online au îmbrățișat noua modă bitcoin”, a spus CEO Horea Vușcan.

În rândurile de mai jos am avut ocazia să discutăm câteva idei cu Matei Dura, director de marketing la MISCHA:

1.Vă rugăm în câteva cuvinte să ne spuneți cum v-ați pregătit magazinul online pentru sezonul rece.

Sezonul rece este unul special pentru noi toți, de aceea am hotărât ca noua colecție de iarnă și designul site-ului să fie unul cât mai special. Designul și funcționalitățile magazinului sunt o continuă provocare la MISCHA, deoarece adaptăm constant viziunea și conceptul nostru la tendințele eCommerce-ului de fashion din România. Unul dintre punctele noastre forte îl reprezintă cei de la buying care au făcut o treabă foarte bună și au ales produse strălucitoare și elegante care se îmbină de minune cu spiritul sezonului.

2.Cum credeți că moneda digitală bitcoin va influența cifra dvs. de afaceri în 2015?

Suntem optimiști! Pentru moneda bitcoin se anunță un viitor bun, iar românii sunt tot mai deschiși la metodele noi de plată apărute. Ne așteptăm ca până la sfârșitului anului 2015, un procent de cel puțin 5% din viitorii clienți să folosească această metodă de plată.

3.De sărbători plănuiți să oferiți reduceri sau vouchere celor care cumpără produse cu bitcoin?

Avem în plan mai multe campanii de promovare și informare a monedei bitcoin. Multe persoane încă nu sunt la curent cu aceasta monedă și trebuie informați pentru a prinde încredere și curaj să o folosească. Voucherele sunt o soluție foarte bună și vom face tot posibilul pentru ca tot mai multe romance să folosească această monedă.

4. Clienți din întreaga lume pot de acum să cumpere cu bitcoin hainele pe care le expuneți în magazinul dvs. online. Vă gândiți la o strategie de promovare în acest sens?

MISCHA crește și se extinde constant, tocmai de aceea, pentru anul 2015 avem în plan intrarea pe piața de online-fashion din Ungaria și Bulgaria. Premizele sunt bune, iar faptul ca am adoptat bitcoinul nu face decât să ne ajute. Bitcoin este o necesitate pentru eCommerce, iar motto-ul nostru, “the best is yet to come” se potrivește de minune acestei monede.
Logged