FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: 100 000 de premii puse la bătaie de Grand Cinema  (Read 652 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
100 000 de premii puse la bătaie de Grand Cinema
« on: November 29, 2014, 12:45:20 PM »

Toți participanții la promoția de Crăciun câștigă garantat și pot alege premiul preferat

De sărbători, toți cei care vizitează Grand Combo și Grand Cinema & More sunt câștigători! Cele două spații din Băneasa Shopping City pun la bătaie 100 000 de premii, iar participanții la promoție își pot alege singuri cadoul.

Astfel, toți cei care achiziționează produse și servicii din Grand Cinema & More și Grand Combo primesc pe loc un tichet răzuibil garantat câștigător. Pentru a oferi un cadou pe gustul oricărui vizitator, pe tichete sunt înscrise două premii, din care se poate alege, unul dintre ele valabil la Grand Cinema & More, iar cel de-al doilea la Grand Combo.

Premiile oferă participanților la promoție multe motive de a se bucura de filme, spectacole culturale și distracție alături de cei dragi. Aceștia pot câștiga bilete gratuite la filme, vouchere de discount pentru spectacole, răcoritoare, popcorn sau nachos. Pe tichetele răzuibile, participanții pot găsi, totodată, upgrade gratuit la scaune premium, iar  cei mai norocoși dintre aceștia pot câștiga bilete la film în sălile Grand VIP Studios, sau petreceri private.

Pe lângă atracțiile din cinematograf, premiile de la Grand Combo constau în reduceri și gratuități pentru bowling și biliard. Câștigătorii se pot bucura și de curse gratuite pe simulatoarele auto, de minute de gaming pe XBOX, precum și de discount-uri pentru închirierea Party Box-ului. Participanții la promoție pot descoperi, totodată, reduceri la restaurantul Combo Diner, aflat în incinta Grand Combo la etajul II al centrului comercial Băneasa Shopping City.
Logged