FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Orice afacere are nevoie de un contabil  (Read 649 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Orice afacere are nevoie de un contabil
« on: November 14, 2014, 07:28:50 PM »

Decizia de a angaja un contabil sau o firma de contabilitate pentru afacerea ta, fie ea mica sau mare este o decizie foarte importanta. Orice afacere are nevoie de un contabil sau o firma de contabilitate specializata pentru a mentine inregistrarile financiare in ordine.

Gestionarea perfecta a conturilor nu este deloc usoara si necesita o mare experienta de-a lungul timpului. Dar cu ajutorul unei firme de contabilitate se pot depasi eficient aceste probleme contabile.


BiroulContabil.ro isi extinde serviciile oferite clientilor sai si vine cu optiunea de consultanta fiscala. Adresata tuturor firmelor care au nevoie fie de inregistrare fiscala, de declaratii fiscale sau serviciul de consultanta este cu tinta spre cei care cauta consultanta specializata la inceput de drum sau cand vine vorba de modificari si restructurari, de fuziuni, divizari si asa mai departe.

Cu un puternic accent pe munca contabila in complexitatea ei, Biroul Contabil se preocupa de toate aspectele legale. Inceputul de drum, firmele ce abia se infiinteaza au nevoie de o serie de acte in lipsa carora exista urmari grave; o singura decizie iti poate bloca evolutia. Asa ca din punct de vedere legal se necesita incadrarea firmei in categoria de interes, de la nume la obiectiv de activitate, de la cele platitoare de TVA la cele scutite de aceste taxe. 

Avantajele de a colabora cu o firma de contabilitate specializata pe segment contabil sunt de fapt si cele care te indeamna sa recurgi la aceasta masura. Tine de costuri reduse pentru firma in cauza, tine de programul celor pentru care nu te preocupi sa le asiguri conditiile separate si incadrate in firma, cu program de munca. Insa specializarea celor in cauza este marele interes, oameni deja formati si informati, pregatiti pentru a deservi meseriei contabile.

Garantia lucrului bine facut inseamna si increderea depusa in munca contabilului. Cu un efort complex, cu raspundere garantata a ceea ce impune munca firmei de contabilitate riscuri nu exista. Datorita competentelor celor de la Biroul Contabil.ro segmentul contabil s-a dezvoltat atat de mult incat serviciile s-au extins pana la segmentul juridic sau chiar de resurse umane. Cum obligativitatea adminstratorului unei firme este aceea de a tine evidenta din toate punctele de vedere, sprijinul ce vine din colaborarea cu expertii de la Biroul Contabil este unul absolut necesar. Nu tine numai de obligatia prin lege ca firma sa functioneze in termeni corecti ci si de principiile deontologice.

Alege o firma de contabilitate competenta, pe masura asteptarilor si a nevoilor afacerii tale, alege contabilul de incredere pentru buna functionare a firmei - asta defineste de fapt BiroulContabil.ro
Logged