FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Ergos.ro, primul magazin online cu scaune de birou la care poti plati cu Bitcoin  (Read 953 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

De mai bine de 10 luni, platforma BTCXchange.ro a convertit Bitcoin în lei și viceversa mulțumind peste 2600 clienți. Comunitatea care are conturi în Bitcoin și portofele electronice, s-a maturizat și dorește să cumpere produse din magazinele online utilizând moneda digitală.

“Echipa BTCXchange.ro a dezvoltat o nouă platformă, BTCXpay.ro care permite magazinelor online să încaseze Bitcoin în Lei. Iar magazinele open source pot integra această modalitate de plată în doar 5 minute”, a spus Horea Vușcan, CEO BTCXchange.ro.

“Comunitatea se tot întreba când va vedea primul magazin online care să accepte plăți în Bitcoin. Începând de azi, posesorii de bitcoin din toată lumea, pot cumpăra scaune comode pentru biroul lor de la Ergos.ro”, a continuat Horea Vușcan.

În rândurile de mai jos vă vom prezenta un interviu cu omul de afaceri George Dobrițoiu, proprietarul magazinului online de scaune ergos.ro și viziunea lui despre moneda digitală.


1. Vreau să ne spui câteva cuvinte despre afacerea ta din mediul online

În afacerea cu scaune sunt de peste 12 ani, iar de doi ani am intrat și în online, mai întâi cu www.distributiemobila.ro - magazin generalist de mobila și din acest an cu www.ergos.ro.
Încerc prin aceste două site-uri să concentrez toată oferta disponibilă de mobilier de pe piață, pentru a oferi cumpărătorilor o gamă completă de produse.

2. Ce te-a atras la bitcoin?

Bitcoin consider că este moneda viitorului, mult mai stabilă decât monedele tradiționale.
Românii au început să investească în această monedă și consider că în viitorul nu foarte îndepărtat va deveni moneda de economisire, mult mai avantajoasă decât deschiderea unui cont bancar tradițional.

Doresc să ofer posibilitatea deținătorilor de moneda digitală să facă tranzacții directe, fără costuri suplimentare, prin cumpărarea de produse direct în moneda deținută.

3. Newegg, Dell, Alienware acordă discount-uri la plățile prin Bitcoin și BTCXpay.ro încurajează aceste reduceri printr-un comision de 0% în primii 2 ani pentru magazinele online care implementează serviciul nostru. Vei oferi discount-uri ca și firmele de mai sus?

Politica de discount este foarte importantă în strategia noastră de marketing, de aceea vom oferi la orice achiziție de scaune în moneda bitcoin un voucher de cumpărături de 5% din produsele achizitionate.


4.Bitcoin îți faciliteză plata cu telefonul comparativ plății prin cardul bancar. Cum vezi acest avantaj în viitor? 


Telefonul mobil a devenit parte integrantă din viața noastră. Mutarea portofelului din lumea reală în mediul virtual este un pas firesc. Securitatea și siguranța tranzacțiilor este superioară celor clasice, numerar (cash) sau prin card bancar. Știm acest lucru și suntem pregătiți prin platforme responsive, adaptate fiecarui dispozitiv mobil. Avem în dezvoltare și aplicații mobile pentru iOS, Android și Microsoft, lansarea fiind preconizată la sfârșitul anului.

Îți multumim George pentru interviu și îți dorim mult succes în toate planurile tale de viitor!
Logged