FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: O alternativă nouă de creștere a vânzărilor online  (Read 1432 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
O alternativă nouă de creștere a vânzărilor online
« on: September 01, 2014, 02:40:13 PM »

Orice antreprenor își dorește vânzări mai mari, mai mulți bani. Ar fi absurd să credem noi ca și angajați că antreprenorul nostru nu își dorește profit, încasări mai mari etc. Toți patronii caută să crească profitul firmei pe care o conduc.

În spatele vânzărilor care se află pe o pantă în ascensiune stă întotdeauna multă muncă și multă documentare. Dacă crezi că apeși un buton și vânzările magazinului tău online cresc, îți spun că te înșeli!

Dar, după ce v-ați așezat cu magazinul online, iar vânzările au o tendință ascendentă sau sunt pe linie constantă, în așa fel încât să zici că poți să stai liniștit în scaun, trebuie să te intrebi dacă este timpul sa îți iei vacanță?

Clienții de azi nu pot fi și clienții de mâine, de aceea, trebuie să fii activ pe domeniul tău, pe forumuri, pe bloguri, să ai bannere publicitare, SEO, SEM și să cauți alternative care îți vor aduce clienți noi.

O alternativă recent nouă de creștere a vânzărilor este adoptarea monezii digitale Bitcoin de către marii retaileri online și nu numai. Spre exemplu, un raport a lui Overstock.com, arată că datorită deciziei recente de a accepta bitcoin, marele retailer prezice că va obține vânzări noi în 2014 în valoare de 8.000.000 USD.

Mai mult de atât, Dell a primit o comandă de servere in valoare de 85 BTC (bitcoini), echivalentul a 50.000 USD. Clienții care au plătit în bitcoin, în primele campanii organizate de Newegg, au primit un discount special de 75 USD pentru cumpărăturile care depășesc 300 USD și discount de 150 USD pentru achizițiile de peste 500 USD. Platforma românească BTCXchange.ro a deschis ușa tranzacțiilor bitcoin cu lei în 2013, iar anul acesta a tranzacționat peste 3200 BTC, echivalentul a 5,7 milioane RON.


1. Așadar integrarea modalității de plată cu bitcoin, te va ajuta să convingi clienți noi să-ți viziteze magazinul tău online și ulterior să cumpere cu bitcoin produsele pe care le comercializezi. După cum observi peste 3200 de bitcoini s-au plimbat până acum pe platforma româneasca, astfel, clienții de pe platformă care dețin bitcoin vor fi interesați de magazinul tău online!

Te gândești ce se va întâmpla după ce accepți plata cu bitcoin?

2. Lumea va vorbi despre tine, comunitatea bitcoin te va aprecia și te va memora, iar dacă site-ul tău este tradus în limba engleză, cei care dețin bitcoin din lumea intreagă te vor vizita să vadă ce își pot achiziționa cu bitcoinii pe care îi au în portofelul lor electronic.

Ce te costă pe tine să accepți plăți în bitcoin?

3. Nimic. Dar cum omul din principiu nu crede în gratuități, o să-ți spun ceea ce știi. Și anume, în cazul clienților care îți plătesc cu cardul produsele tale, tu pierzi 2 - 9 % pentru fiecare tranzacție. Primele 100 de magazine online românești care vor utiliza platforma BTCXpay.ro vor beneficia de comision 0% timp de 2 ani. Prin BTCXpay.ro clienții tăi plătesc produsele tale în bitcoin, iar tu încasezi lei instantaneu în contul tău din platforma BTCXchange.ro. Spre exemplu, un produs costa 10 lei în magazinul tău online, iar clientul plătește echivalentul a 10 lei în bitcoin, iar tu primitești în cont exact cât costă produsul, adică 10 lei.

Cum îmi integrez plățile online cu bitcoin pe magazinul meu online?

4. Pentru Opencart, Magento, Prestashop, Wordpress, Cs-cart, sunt în dezvoltare plugin-uri pe care le instalezi și poți accepta bitcoin ca modalitate de plată pentru produsele tale. Sau se poate adăuga un link care transfera clientul tău către BTCXpay.ro și de acolo el va face plata în bicoin, iar tu primești lei în contul tău din BTCXchange.ro. În plus, programatorii noștri îți asigură suport pentru implementarea API BTCXpay.ro.

Gândește-te simplu, nu te costă nimic să accepți bitcoin! Iar bitcoin-ul îți facilitează să cumperi/vinzi fără barierele schimbului valutar, rapid și în siguranță. Banii ajung de la București la Boston într-o secundă!   
« Last Edit: September 01, 2014, 08:20:49 PM by dorel_puchianu »
Logged