FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Probleme cu GTK Radiant  (Read 1372 times)

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile
Probleme cu GTK Radiant
« on: July 07, 2014, 10:12:41 PM »

Din dorinta de a incerca sa creez eu insumi harti pentru RTCW sau sa modific si mai mult hartile create de altii bazindu-ma pe experienta deja obtinuta pina acum cu toate modificarile pe care le-am efectuat de cind am inceput sa lucrez la reprelucrarea texturilor, am downloadat ultima versiune a programului GTK Radiant - adica versiunea 1.6.4 - si am am intimpinat urmatoarele probleme: intai programul a refuzat sa porneasca, spunindu-mi ca ii lipseste fisierul numit msvcr110.dll. OK, am downloadat acest fisier si l-am pus atit in folderul programului, cit si in C:\Windows\System32, iar acum, cind dau dublu-click pe aplicatie, imi apare o alta fereastra de eroare care zice radiant.exe - Entry Point Not Found, The procedure entry point FlsGetValue could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll. Ce trebuie sa fac pentru a putea folosi programul?
Logged

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Re: Probleme cu GTK Radiant
« Reply #1 on: July 09, 2014, 09:35:01 AM »

Cred ca este vorba de un program malițios (malware). Ar trebui sa iti scanezi hard discul cu mai multe programe antivirus. Si ulterior daca totul s-a rezolvat sa reinstalezi aplicatia GTK Radiant.
Logged

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile
Re: Probleme cu GTK Radiant
« Reply #2 on: July 09, 2014, 02:02:19 PM »

Sincer, chiar nu cred sa fie un malware, e un program folosit de multi oameni si la alte jocuri sau aplicatii, nu numai pentru a crea harti pentru RTCW. In plus, nici un alt proces suspect nu ruleaza, daca ma iau dupa ce imi arata Windows Task Manager, si nici n-am observat sa-mi mearga PC-ul mai greu/incet sau sa-mi faca figuri neobisnuite de cind am downloadat programul, caci asa se intimpla daca ai prins vreun virus sau ceva de genul. Mai mult, aceasta ultima versiune a programului GTK Radiant nici nu trebuie instalata, nu era un Setup, ci un folder impachetat intr-un RAR sau ZIP care trebuia doar despachetat si dat dublu-click pe radiant.exe.

De altfel, am mai downloadat si versiunea 1.5.0 - care era un Setup normal, si dupa ce programul s-a instalat, imi face exact aceeasi figura, adica tot aceeasi eroare mi-o arata  >:(

EDIT: am scris vreo 4 sau 5 mail-uri la autori de harti RTCW care au creat respectivele harti folosind GTK Radiant, le-am explicat si lor problema si chiar mai inainte mi-a raspuns unul dintre ei spunindu-mi ca cele doua versiuni de GTK Radiant pe care le am eu sint teribil de proaste (in ciuda faptului ca sint intr-adevar ultimele versiuni) si mi-a dat un link de download la versiunea 1.4.0 despre care imi spune ca e foarte buna si ca el insusi a folosit-o la creatul hartilor sale.

Ohh, sper tare mult sa mearga treaba! Cine stie daca nu voi deveni si eu mapper/modder profesionist, ca doar stii deja ce pasionat/obsedat sint de jocul asta  8)
« Last Edit: July 09, 2014, 02:18:13 PM by Jonathan Blackheart »
Logged

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Re: Probleme cu GTK Radiant
« Reply #3 on: July 11, 2014, 09:38:40 AM »

Merge cu 1.4.0?
Logged

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile
Re: Probleme cu GTK Radiant
« Reply #4 on: July 16, 2014, 11:43:05 PM »

Da, aceasta versiune merge perfect, lol! :D

Problema e acum ca programul e al naibii de complicat, pina si mapperii care au creat hartile cu acest program au recunoscut asta in mailurile pe care le-am schimbat cu ei. Ma dau de ceasul mortii sa pricep cum trebuie procedat si sa inteleg cum functioneaza ca sa pot si eu sa il folosesc. Se pare ca o sa am mult de furca citind o gramada de tutoriale referitoare la el si la felul in care trebuie folosit...  :-\

In fine, bine ca n-a fost vorba de un malware care sa-mi faca probleme. Mersi oricum si... wish me luck cu moddingul :)
Logged