FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Ergos.ro s-a integrat cu aplicaţia ERP în cloud ExpertAccounts  (Read 1104 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile

Tendinţa de creştere în online este din ce în ce mai evidentă de la an la an. În ultima perioadă fiecare an a cunoscut creşteri susţinute în comerţul electronic. Aplicaţia expertAccounts.com susţine creşterea magazinelor online prin integrarea acestora. Astfel, odată ce magazinul dvs. online aflat pe orice platformă este integrat cu ERP-ul expertAccounts.com, factura prin API se realizează în câteva secunde!

Dar acesta este doar unul din avantaje, pentru că expertAccounts facilitează realizarea declaraţiilor direct în ERP, astfel, nu mai trebuie să plimbaţi facturile la contabil, ci contabilul accesează ERP-ul dvs. şi găseşte tot ce are nevoie! Cu un magazin online integrat cu expertAccounts reduceţi pentru mai multe departamente munca la jumătate!

Ergos.ro - magazin online dedicat scaunelor de birou, bucătărie, bar şi restaurant


Ergos.ro este un magazin online specializat pe scaune de birou gândite să menţină sănătatea spatelui la un nivel optim. Ergos.ro nu se opreşte doar la scaunele directoriale pentru birou, ci cuprinde o gamă largă de scaune pentru bucătărie, baruri şi restaurante. Directorul, Domnul George Dobritoiu ne-a declarat: “am decis să integrez magazinul online Ergos.ro cu platforma expertAccounts.com pentru a automatiza procesul de facturare, dar şi pentru un control mai eficient şi mai bun al departamentului de contabilitate”.

Cu ExpertAccounts.com îţi integrezi magazinul online complet!

ExpertAccounts.com este printre puţinele aplicaţii în cloud din România care facilitează integrarea unui magazin online cu stocul şi contabilitatea în timp real. Magazinul online Ergos.ro comunică prin API cu paltforma Cloud ERP ExpertAccounts, iar pentru comenzile care se realizează în magazinul online se generează automat facturile în ExpertAccounts, şi ele se pot imprima şi trimite la client, chiar din secţiunea de administrare a magazinului online. Stocul este actualizat în timp real, contabilitatea se realizează în timp real, se pot trimite comenzi la furnizori în mod automat dacă stocul scade.
În plus, cu expertAccounts vă puteţi notifica automat prin e-mail clienţii cu facturi restante sau depăşiri de credit.

ExpertAccounts nu necesită nici o investiţie, se plăteşte doar un tarif de utilizare începând de la 1 LEU/zi şi puteţi la acest preţ să aveţi magazinul online integrat cu ERP-ul expertAccounts.
« Last Edit: April 02, 2015, 09:29:39 PM by dorel_puchianu »
Logged