FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Call of Duty 2 - Eroare la start  (Read 2386 times)

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile
Call of Duty 2 - Eroare la start
« on: February 19, 2014, 09:51:49 PM »

Dupa ce am instalat jocul Call of Duty 2 si am pus si crack-ul, imi da aceasta eroare cind incerc sa pornesc jocul. Am Direct X 9.0c, nu ii e de ajuns? Sau e problema cu placa video - adica onboardul meu nu suporta sa duca jocul nici cit sa intre in meniu?
Logged

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Re: Call of Duty 2 - Eroare la start
« Reply #1 on: February 20, 2014, 08:35:49 PM »

Sistemul tau indeplineste cerintele hardware minime?

Uite pe ce placi video merge Call of Duty 2:

    ATI Radeon 8500
    ATI Radeon 9000
    ATI Radeon 9200
    ATI Radeon 9500
    ATI Radeon 9600
    ATI Radeon 9700
    ATI Radeon 9800
    ATI Radeon X300
    ATI Radeon X550
    ATI Radeon X600
    ATI Radeon X700
    ATI Radeon X800
    ATI Radeon X850
    nVidia GeForce 2 Ultra
    All nVidia GeForce 3/Ti Series
    All nVidia GeForce 4/Ti Series
    All nVidia GeForce FX Series
    All nVidia GeForce 6 Series
    Recommend nVidia GeForce 7 Series or higher

Placa onboard ce model este?
Logged

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile
Re: Call of Duty 2 - Eroare la start
« Reply #2 on: February 20, 2014, 08:41:39 PM »

O, garantat, Call of Duty 2 ar trebui sa zboare pe sistemul meu: Pentium D 945 Dual Core 3,40 Ghz, 2 GB DDR 2 Kingston. Placa video onboard este cea din poza.

PS: mentionez ca imi merge (cu un pic de sacadare) Doom 3 cu Resurrection of Evil cu tot plus Half Life 2, asadar... :)

Totusi, nu are 8 MB memorie, LOL, ci 224... de fapt, cred ca fluctueaza cita memorie isi trage din ramii kingston, probabil variaza intre 8 MB si 224 MB in functie de cerintele la care o supun.
« Last Edit: February 20, 2014, 08:51:13 PM by Jonathan Blackheart »
Logged

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Re: Call of Duty 2 - Eroare la start
« Reply #3 on: February 20, 2014, 08:55:43 PM »

Placa ta video onboard este Intel, iar in lista se mentioneaza ATI si nVidia. Procesoare Intel sunt bune chiar foarte bune sau uneori excelente, insa nu pot sa spun acelasi lucru despre placile video integrate pe placa de baza de la Intel. Dupa ce o sa ai instalat Sapphire-ul nu o sa mai intampini astfel de erori, doar daca sunt unele probleme cu sistemul de operare, care stii tu ca se mai cere reinstalat, mai ales Windows XP.
Logged

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Re: Call of Duty 2 - Eroare la start
« Reply #4 on: February 20, 2014, 08:59:34 PM »

Eventual sa incerci un driver mai nou pentru placa video Intel, desi placile video Intel sunt mai mult placi video pentru lucrul la birou si mai putin pentru gaming.
Logged

Jonathan Blackheart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 280
  • Radeon Rules
    • View Profile
Re: Call of Duty 2 - Eroare la start
« Reply #5 on: February 21, 2014, 05:22:37 PM »

Gata, merge de mama focului, distinsul domn Sapphire Radeon si-a facut aparitia si mi se vede jocul de m-am frecat la ochi de uimire, asa grafica mai rar..!!  :P  :P
« Last Edit: February 21, 2014, 07:38:46 PM by Jonathan Blackheart »
Logged

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Re: Call of Duty 2 - Eroare la start
« Reply #6 on: February 21, 2014, 07:31:05 PM »

fain
Logged