FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Reinstalarea Windows-ului si reinstalarea jocurilor  (Read 1257 times)

Jonathan Blackheart

 • Sr. Member
 • ****
 • Posts: 280
 • Radeon Rules
  • View Profile
Reinstalarea Windows-ului si reinstalarea jocurilor
« on: April 13, 2014, 03:00:52 AM »

Mi-am reinstalat acum nu demult XP-ul si ezitasem initial s-o fac, deoarece stiam din proprie experienta ca toate jocurile trebuie si ele reinstalate, altfel nu mai merg dupa reinstalarea sistemului de operare. Am fost foarte uimit sa constat ca Amnesia, Doom 3, Half-Life Final Pack (care include HL1, HL2, The Lost Coast, Episode One si Episode Two), Call of Duty 1, United Offensive, Call of Duty 2, Chrome SpecForce, Far Cry, Manhunt, Sniper Elite, Pariah si inca citeva merg perfect! N-au trebuit reinstalate! Exceptia a fost F.E.A.R., care imi da eroare cum ca ii lipseste ceva dll, daca tin eu bine minte. Stiam de ani de zile ca Unreal Tournament si Blood 2 nu trebuie reinstalate, insa ma mir foarte mult ca destule jocuri mai noi decit ele merg fara probleme dupa reinstalarea XP-ului. Desigur ca ma bucur, nu zic nu, intrucit asta ma scuteste de pierderea de timp pe care ar fi implicat-o reinstalarea lor, insa as dori sa stiu care ar fi explicatia. Bankshot Billiards Deluxe, de exemplu - care e un joc 2D din 2004 si care nu are setup - imi cere de ani de zile dupa reinstalarea XP-ului sa ii bag din nou codurile, asadar se comporta de parca ar fi uitat, de parca ar fi trebuit reinstalat. Prin urmare, cum se face ca jocuri 3D mult mai avansate decit acesta nu numai ca nu trebuie reinstalate, ba inca tin minte si toate setarile (video, audio, etc) si toate salvarile/save game-urile? E o surpriza foarte placuta pentru mine, insa cam dubioasa  :o
Logged

dorel_puchianu

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1478
  • View Profile
Re: Reinstalarea Windows-ului si reinstalarea jocurilor
« Reply #1 on: April 13, 2014, 07:51:16 PM »

"Prin urmare, cum se face ca jocuri 3D mult mai avansate decit acesta nu numai ca nu trebuie reinstalate, ba inca tin minte si toate setarile (video, audio, etc) si toate salvarile/save game-urile? "

Aceste jocuri isi tin setarile in fisiere care se afla in directorul in care au fost instalate, si atunci chiar si daca reinstalezi sistemul de operare care se afla pe partitia C (si jocurile pe D) setarile se pastreaza.
Logged