FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Dacia Duster, pe primul loc in preferintele clientilor...  (Read 1034 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Dacia Duster, pe primul loc in preferintele clientilor...
« on: January 21, 2014, 07:42:54 PM »

Desemnat castigatorul titlului „Masina Anului 2011 in Romania” si numit cel mai ieftin SUV din lume de catre World Records Academy, Dacia Duster ocupa primul loc in topul preferintelor de inchiriere ale clientilor B smart – Rent a Car. Aceasta preferinta a fost manifestata de 63% din clienti, pe parcursul anului 2013.

Conform cererilor de inchiriere inregistrate pe tot parcursului anului 2013 si analizand opiniile primite din partea clientilor sai, compania B smart – Rent a Car anunta Dacia Duster ca fiind ocupantul locului intai in clasamentul masinilor oferite spre inchiriere anul trecut.

Acest lucru se datoreaza, in principal, pretului de inchiriere oferit, cat si performantelor acestui SUV 4x4. Dacia Duster este primul vehicul de teren marca Dacia, care dispune de un spatiu interior generos, ce poate fi usor adaptat nevoilor clientilor. Avand o garda la sol de peste 20 cm si unghiuri de atac si de degajare importante, Dacia Duster este un vehicul compact si usor, cu performante 4x4 deosebite, fiind extrem de eficient pe teren accidentat.

Evidentele companiei B smart – Rent a Car reliefeaza faptul ca atat clientii romani, dar mai ales cei straini s-au declarat incantati de performantele si dotarile masinii Dacia Duster, declarand-o un SUV ideal pentru parcurgerea distantelor pe soselele ce leaga diferite zone turistice ale Romaniei, cat si pe drumurile forestiere greu accesibile, bucurandu-se in acelasi timp de confortul maxim oferit.

B smart – Rent a Car dispune de o flota consistenta de masini Dacia Duster, intr-o gama variata de culori, neinscriptionate si echipate cu motoare diesel sau benzina. Intreaga flota auto este intretinuta conform specificatiilor producatorilor, iar dupa fiecare inchirere se executa procedura standard de verificare completa a autovehiculelor.


Logged