FORUM - Testat in Romania

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Știri zilnice pe testatinromania.ro

Author Topic: Program facturare abonaţi (în bloc)  (Read 1095 times)

dorel_puchianu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1478
    • View Profile
Program facturare abonaţi (în bloc)
« on: December 06, 2013, 03:11:52 PM »

Companiile de utilităţi publice (salubrizare, apă-canal, gaz, electricitate) si firmele care facturează servicii la mulţi clienţi (chirie în centre comerciale, telecom, monitorizare GPS, mentenanţă, consultanţă) au nevoie de un sistem automatizat pentru a emite facturi în bloc către toţi abonaţii lor. În plus, ele trebuie să editeze şi să gestioneze contractele de furnizare pentru fiecare client.

Emitere de facturi către abonaţi cu un clic

Nu este uşor să emiţi sute de facturi diferite în fiecare lună, să le imprimi şi să le expediezi la clienţi. Cu modulul "CRM - Billing" de la expertAccounts.com poţi să generezi facturile cu un singur clic, să urmăreşti încasarile sau restanţele, să trimiţi e-mail-uri sau scrisori de înştiinţare către abonaţi, poţi să trimiţi facturile prin e-mail, poţi să generezi contractele de furnizare pe bază de şabloane, poţi să facturezi servicii multiple şi pot exista locuri multiple de consum sau prestare sau pentru serviciile pe care le furnizezi.

Agenţii pot aduna datele din teren cu smartphone-ul şi se pot înregistra în timp real

Modul "CRM - Billing" de pe platforma cloud computing expertAccounts.com este foarte flexibil, se poate configura pentru orice tip de afacere care are mai mulţi abonaţi. Agenţii pot merge în teren cu tableta sau cu smartphone-ul şi să înregistreze consumurile abonaţilor în timp real, în cazul serviciilor de apă-canal, energie electrică etc. sau să încaseze facturile pe teren.

Accesul la informaţii este în timp real şi sistemul este integrat cu contabilitatea şi gestiunea uşurând în acest fel munca departamentelor conexe.

Se pot genera contractele către abonaţi cu multă uşurinţă, doar prin introducerea datelor de abonat. Costul este accesibil, de doar 1200 lei şi necesită cel puţin un operator pentru care se plăteşte de la 1 leu pe zi pentru un utilizator.
« Last Edit: April 23, 2015, 09:20:50 PM by dorel_puchianu »
Logged